Cautare

11953 de rezultate pentru "numar nou romtelecom" (4.06 secunde)
Trebuie spus insa ca IEBA Trust face parte, alaturi de Credit First Suisse Boston, din consortiul care ii va furniza Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei servicii de consultanta in procesul de listare la o bursa internationala a actiunilor detinute de stat la RomTelecom.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
Peste 99% din nume-rele alocate in domeniul 0Z=02, detinute de noua companii In prezent, pe plan local, in domeniul telefoniei fixe, din totalul de 11.293.330 de numere din domeniul 0Z=02, 11.290.000 sunt numere geografice alocate catre noua companii, restul de 3.300 reprezentand numere scurte, detinute exclusiv de Romtelecom.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Caietul de sarcini mai fusese achizitionat de RCS& RDS, Radiocom, Media Sat, Romtelecom, ORS (Austria) si General Satellite (Rusia). ... Caietul de sarcini fusese achizitionat de companiile locale RCS&RDS, Radiocom, Media Sat si Romtelecom si firmele straine TDF (Franta), ORS (Austria) si General Satellite (Rusia).
Dar la BCR, CEC, Romtelecom si cite alte companii vindute de diversele guverne postdecembriste, pe sume modice, "investitorilor strategici "? ... investitorul Romtelecom este al statului elen, investitorul din Electrica Sud apartine statului italian, popoare care, iata, s-au ales cu plasamente in Romania.
INS, Ancheta asupra calitatii vietii (ACAV) Persoanele de 16 ani si peste care sufera de o boala cronica sau de invaliditate sunt in proportie de 19,2%, femeile fiind din nou majoritare in aceasta categorie (61,6%).
- 50% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 3 si 10 capete, dar nu mai mult de 2000 lei/cap; - 40% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 capete, dar nu mai mult de 1600 lei/cap;
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
i"In perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2005, la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati a fost inregistrat un numar de 29.266 contracte individuale de munca, incetind in aceeasi perioada un numar de 20.936 contracte individuale de muncai", ne-a declarat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea.
Potrivit aceleiasi surse, in anul 2005 un numar de 104.631 de familii au platit taxa de habitat in valoare totala de 60 miliarde de lei vechi, in timp ce un numar de 4.482 de familii au fost scutite de la achitarea acestei dari, cuantumul facilitatii fiind de 1,15 miliarde de lei vechi.
De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului. ... Dinamicul numar 5 poate fi o partida buna, pasionala si aventuroasa. ... Nevoia ta de haos si de imprevizibil este satisfacuta pe deplin de jucausul si indraznetul numar 5.
Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar. Fiecare numar are o semnificatie aparte - Cifra 1 reprezinta stapanire de sine si actiune individuala, incredere in sine, dorinta de a conduce.
Aceasta baza de date va fi asemanatoare cu cea intocmita de Romtelecom pentru abonatii sai de telefonie fixa.
BASESCU NU A PLEDAT PENTRU UN NOU IMPRUMUT", pe care il puteti citi in continuare. ... Efectul ar fi ca la sfarsitul lui 2010 sa facem un nou imprumut ca sa putem plati toate facilitatile de care au beneficiat unele categorii in mod nejustificat".
Inca din cele mai vechi timpuri, omenirea a sarbatorit cu fast trecerea intr-un nou an. Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza.
Petrom se plaseaza pe pozitia 16 in Top 500 Europa Centrala, iar Rompetrol Rafinare se pozitioneaza pe locul 50 in regiune, potrivit unui nou top Deloitte asupra primelor 500 mari companii din regiune.
Informatiile ca in strada se afla un mare numar de angajati ai companiilor multinationale merita, insa, toata atentia, in conditiile in care e sigur ca PSD si-a anuntat intentii, mai ales in domeniul politicii fiscale, capabile sa aprinda becul rosu de alarma in multe biroului de manageri straini.
google-analytics.com