Cautare

4607 de rezultate pentru "numar gratis pt telefon ue" (2.94 secunde)
Dovada ca, potrivit GfK Omnibus, 82% dintre romanii care detin un telefon mobil declara ca au cumparat acest gadget nou.
Nu e bine sa vorbesti mult la telefon.
Cubot Max, un telefon bun la pret de 120 de dolari (by Gabriel) Cubot Max este un telefon din China cu specificatii foarte bune.
La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni. ... la numerele de telefon la care pot fi anuntate deranjamentele nu raspunde nimeni, iar in situatia in care totusi se raspunde intra un robot care te pune in asteptarea unui operator.
Ridica telefonul si apasa ferm cu destul in tastele telefonului (felicitari colectivului de proiectanti si fabricanti ai acelui telefon, pentru opera lor durabila!). Zbiara in telefon: ... Probabil e intrebat ceva in telefon asa ca silabiseste cu greutate numele meu, asa cum apare in cartea de indentitate.
Dar la o luna-doua dupa ce m-am dotat cu primul meu telefon mobil, imi devenise aproape imposibil sa ma mai controlez. ... Cu ajutorul lui, am fotografiat aura unui telefon mobil, inainte si dupa introducerea dispozitivului meu in carcasa.
Aplicatie pe telefon pentru masurarea tensiunii arteriale (Autoare: ... Aplicatia Tensiunea Mea poate fi descarcata de orice posesor de telefon mobil cu sistem de operare tip iOS si android.
Draci, ce sa vad eu in telefon, fara ochelarii de vedere, pe care bineinteles ca nu-i aveam pe ochi si nici nu se facea sa-i scot din cluci, ca sa se prinda admiratorii ca sunt o babeta chioamba ?!
Voi ati auzit ce-a declarat la summit-ul UE din Malta? ... Dupa agresivitatea, tonul si frecventa intrebarilor, (primite prin telefon), eram convins ca asistam la un interogatoriu incrucisat. ... Se vedea din frecventa si modul haotic fara o structurare pe teme a intrebarilor, ca gurnalistii aia primeau pe telefon intrebarile.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Acum mai multi oameni sustin ca au primit mesaje vocale de la Dacian Ciolos in scop electoral, in conditiile in care nu au acordat permisiunea de a le fi folosite numerele de telefon. Utilizarea datelor cu caracter personal fara acord este pedepsita si aspru sanctionata si de UE.
A dat telefon, a intrat in emisie, a vorbit aproape singur o ora, de la 22.30 la 23.30. ... La telefon nu e bun.
Dupa un telefon "de sus", aceleasi roti au fost deblocate. ... Intreg incidentula fost rezolvat cu un simplu telefon. ... Traim in Romania, tara unde cu un simplu telefon se poate rezolva totul.
Narcisa se afla la resedinta sa din Bucuresti, sectorul 1, unde a inchiriat un apartament, in vederea practicarii de masaje, iar in jurul orei 14:30, a fost sunata pe telefon de un barbat care i-a solicitat serviciile, cerandu-i adresa.
Omar era suparat ca Hrebenciuc ii cere asa multi bani, deoarece Omar era zgircit si se plingea cit de mult a trebuit sa munceasca sa faca un milion de dolari si acum trebuie sa-l dea gratis“, au precizat aceleasi surse citind declaratia lui Munaf.
reparatii capitale efectuate recent, telefon international, cablu TV, la care se adauga si contractele turistice in derulare, care se pot prelua odata cu hotelul, totul la doar 1,2 milioane de euro, negociabil.
De exemplu, un abonat poate beneficia de telefon fix, mobil, cablu TV si internet intr-un singur pachet, la un pret mult mai avantajos decat daca daca ar fi optat pentru aceleasi servicii individual.
cel mai nou instrument pentru incarcarea telefoanelor mobile Ce te faci cand esti in oras, trebuie sa dai un telefon sau un mail urgent si smarphone-ul tau nu mai are baterie?
"Vorbim de doua-trei orei pe zi cu dansa la telefon.
Romania ocupa penultimul loc, devansind doar Turcia, iar expertii Comisiei Europene spun ca 83% din firmele romanesti nu sint absolut deloc inovative, asa s-a facut clasamentul, ceea ce va insemna pentru noi o povara in plus la integrarea in UE.
google-analytics.com