Cautare

3233 de rezultate pentru "numar deranjamente" (3.90 secunde)
"Programul reuneste actiuni, la care participa un mare numar de elevi si cadre didactice, de la cei mai mici la cei din clasele de liceu, impreuna cu echipe de indrumatori pedagogici, reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Directorul Casei de Pensii a explicat ca la nivel de Constanta, de exemplu, din datele institutiei pe care o conduce reiese ca din cei 192 de mii de angajati un numar de 66 de mii au salariu minim sau sub cel minim.
Veterinarii pot fi primii care sa observe semne de colectionat compulsiv de animale atunci cand proprietarii cauta ajutor pentru un numar mare de animale bolnave sau ranite.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
fizic - cei ale caror prenume incep cu D, E, F, M, N, O, V, W, X mental - cei ale caror prenume incep cu A, H, J, Q, S, Z emotional - cei ale caror prenume incep cu B, C, K, L, T, U intuitiv - cei ale caror prenume incep cu G, I, P, R sau Y Influenta vocalelor Una dintre regulile onomantice mai putin cunoscute in ziua de astazi sustine ca daca numele contine un numar par de vocale, imperfectiunile fizice tind sa se manifeste pe partea stanga a corpului, in timp ce un numar impar de vocale conduce la imperfectiuni pe partea dreapta.
Edward Snowden, fostul salariat al National Security Agency (NSA), care a scandalizat in 2013, in urma publicarii unui mare numar de documente oficiale, care ar fi trebuit sa ramana secrete, a fost nu demult in atentia publica pentru un alt subiect ciudat:
Uneori, vizitatorii isi motiveaza actiunile spunand ca civilizatia pamanteana se va autodistruge in curand (ori vor avea loc mari cataclisme geologice) drept pentru care ei s-au decis sa transfere un numar de specimene in rezervatii indepartate, in locuri ferite, din Univers.
Documentul informativ a devenit in cele din urma modelul pentru un raport similar, realizat de un numar de fosti ofiteri de rang inalt din armata si informatiile franceze, ca si de mai multi oameni de stiinta.
Actul poarta acelasi numar de inregistrare si aceeasi data:
Semn mare, pe cer Propun, cu acest prilej, ca un numar de articole care vor fi publicate pe aceasta pagina, sa contina selectii si rezumate ale cazurilor din cartea mentionata, cu scopul de a oferi cititorilor o imagine de ansamblu asupra fenomenului OZN din tara noastra.
Un numar potential infinit de situatii le clasificam cu ajutorul unui numar finit de cuvinte, precum in patul lui Procust.
- In perioada 22 " 31 decembrie 1989, unitatile MApN au retinut un numar de 532 persoane considerate a fi suspecte, dintre care 516 cetateni romani si 16 cetateni straini.
Organizatia reuneste un numar de fosti functionari guvernamentali, care au lucrat in domeniul informatiilor, ca si oameni de stiinta, interesati cu totii in dezlegarea enigmei OZN.
Colesterol total Acesta include toate componentele diferite de colesterol din panou, adunate intr-un singur numar. Nu ne-am agita prea mult daca acest numar este ridicat, din moment ce celelalte componente sunt situate intre limite normale.
- un numar mare de puncte negre. ... Existenta unui numar mare de tehnici dezvoltate se datoreaza partial faptului ca fiecare caz de desprindere este individual conform aspectelor:
Pentru ca un numar cat mai mare de pacienti sa poata beneficia de tratament, Asociatia a pus la dispozitia unitatilor spitalicesti din tara, in mod gratuit, aparatura necesara efectuarii de tratamente cu ozon .
Seara, adica dupa ora 18.00, mai ales daca ai nevoie sa slabesti, te sfatuiesc sa consumi prepondrent proteine slabe (carne slaba, peste la gratar, branzeturi degresate) si un numar cat mai mic de carbohidrati din legume cu glucide putine precum rosiile, castravetii, ardeii, varza, vinetele, dovlecelul, ciupercile, fasolea verde pastai sau legumele verzi.
In 2010, am fost rezidentul din departament cu cel mai mare numar de operatii, am avut 256 de operatii, ceea ce este un numar mare pentru neurochirurgie.
Acest numar insa este conditionat de indeplinirea unor conditii de catre municipalitate. ... "Pentru rentabilizarea societatii este necesar ca in perioada urmatoare sa se faca toate demersurile legale pentru disponibilizarea, cu acordarea de plati compensatorii, a unui numar de 211 salariati.
Motiunea a fost sustinuta, prin vot, de un numar mai mic decat cel al semnatarilor parlamentari, atat social-democratii, cat si PRM-istii absentand masiv de la sedinta.
google-analytics.com