Cautare

3233 de rezultate pentru "numar deranjamente" (2.96 secunde)
5,2% afirma ca au fost diagnosticati cu o forma de cancer, ceea ce corespunde unui numar total de aproximativ 840.000 de persoane.
- A plecarii unui numar foarte mare de studenti medicinisti pentru a lucra in strainatate chiar si inainte de a incepe un rezidentiat in Romania; ... - A pierderii anuale a unui numar mare de medici tineri, dintre cei mai competitivi, datorita plecarii acestora pentru a lucra in afara tarii;
sa se traseze intr-un numar finit de pasi un patrat cu aria egala cu cea a cercului. ... Fiind numar transcendent, adica nu se poate obtine exact prin operatii algebrice cu numere intregi, PI nu este construibil geometric (aceasta este principala cauza pentru care cuadratura cercului nu poate fi rezolvata).
Dar speram sa aducem in atentia cititorului crampeie din istoria fascinanta a aromanilor balcanici, dintre care un numar destul de mare ne sunt azi concetateni.
Primul val de deportati provenea din spatiul de 25 km de-a lungul frontierei iugoslave, care se intindea intre satele Beba Veche (judetul Timis) si Gruia (judetul Mehedinti), acoperind un numar de 203 localitati.
Primaria Ovidiu face eforturi, in aceasta perioada, de incadrare in munca a unui numar cat mai mare de locuitori de etnie rroma. ... Pe de alta parte, Primaria Ovidiu are de acordat, lunar, ajutoare sociale pentru un numar de aproximativ 170 de persoane.
Basescu este presedintele ales cu cel mai mic numar de voturi dintre toti presedintii de dupa 1990 ai Romaniei. ... Basescu, presedintele ales cu cel mai mic numar de voturi "Nu e aici.
Deputatul Catalin Micula, membru in BPC al PNL, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la comanda democratilor a aparut publicatia "Atitudinea", fara numar de inregistrare la Registrul Comertului, care are comentarii "injurioase" la adresa adversarilor lui Traian Basescu.
Judecatoria a inregistrat ieri cel mai mare numar de contestatii, cinci la numar, cele mai multe fiind indreptate impotriva unor candidati la posturile de consilieri locali din teritoriu.
Incepand din luna mai a acestui an, Newsweek apare sub un alt format, in incercarea de a atrage cititorii care migreaza intr-un numar tot mai ridicat spre presa online, dar si din cauza veniturilor scazute din publicitate.
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat ieri ca reprezentantii alesilor locali sunt chemati vineri la Bucuresti, pentru a stabili o schema de functionare a administratiilor locale, deoarece unele primarii au un numar exagerat de angajati.
Premierul s-a ferit sa ofere un numar exact de oameni care vor fi dati afara: ... Procesul nu pleaca de la un obiectiv, avem de dat afara un anumit numar de persoane. ... Nu as vorbi de un numar concret.
Poate ca executivul a impus un numar maxim de posturi de fiecare tip de unitate administrativa, insa "guvernul din teritoriu" nu stie deocamdata foarte exact unde si cat ar trebui sa restructureze.
Mai exact, este pastrata norma de reprezentare (un deputat la 70.000 de locuitori si un senator la 160.000 de locuitori), dar rezulta un numar mai mare de parlamentari (cu 15-16 mai multi) prin raportarea inexplicabila la un numar mult mai mare de romani.
Dar asa cum am vazut de la inceput, in primii doi ani aproape ca nu a existat niciun progres si atunci oamenii au inceput sa spuna ca Mecanismul nu a fost impus degeaba, ca el trebuie dus la indeplinire si s-a insistat in acest sens de catre un numar de state.
In plus, la nivelul colegiilor se atribuie un singur mandat candidatilor care apartin unui partid care a depasit pragul electoral de 5%, respectiv celui "care a obtinut cel mai mare numar de voturi valabil exprimate in colegiul uninominal".
Au trecut opt ani, tot PSD organizeaza alegerile, lipseste Octav Cozmanca, dar incidentele sunt intr-un numar mult mai mare. ... Incontestabil un numar mai mare de infractiuni decat in cei 22 de ani de alegeri locale libere si pentru acestea am avea urmatoarele explicatii:
"Romanii vor vota in numar mare la referendum" Sondajele de opinie ne spun ca romanii vor iesi in numar mare, la urne, cu ocazia referendumului, in timp ce Traian Basescu se va prezenta drept un personaj bun care se lupta cu fortele raului, comasate in jurul USL.
In perioada cand au indeplinit mandatul de presedinte, acestia au retrimis Parlamentului spre reexaminare un numar total de 127 de legi (Ion Iliescu - 39, Emil Constantinescu - 8, Traian Basescu - 78).
"Presedintele il desemneaza drept candidat pentru functia de prim-ministru pe reprezentantul propus de partidul politic, respectiv de alianta politica participante la alegeri care au obtinut cel mai mare numar de mandate parlamentare, potrivit rezultatului oficial al alegerilor.
google-analytics.com