Cautare

4370 de rezultate pentru "numar de telefon" (2.99 secunde)
Conform ultimului studiu realizat de Institutul de Politici Publice, parlamentarii galateni nici nu au excelat, dar nici nu sunt chiar pe ultimul loc in ceea ce priveste activitatea desfasurata in Parlament in ultima sesiune parlamentara.
Dupa vizita delegatiei FMI, guvernul are o misiune imposibila, si aceea de a reduce anual cu 0,5% din PIB cheltuielile cu salariile din sectorul bugetar.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Ce inseamna paritate PSD-PNL intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti?
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Creditele date pe banda rulanta, in multe dintre cazuri, si inlesnirea conditiilor de creditare au dus, asa cum era de asteptat, la un numar considerabil de restantieri. In vreme ce societatile de intermediere financiara se gandesc la tot felul de “ajutoare“ pentru plata ratelor, specialistii avertizeaza:
De la inceputul anului si pina in prezent, reprezentantii DGAI Dolj au distribuit crescatorilor de animale, sub forma de subventii, cu peste 350 de milioane de lei vechi mai mult decit in aceeasi perioada a anului trecut.
Neregulile savarsite de presedintele PPCD Constanta Liviu Scarlat, prezentate de Garda Financiara, sunt un subiect care merita efortul aprofundarii. Ele sunt complexe, iar cotidianul "Replica" de Constanta vi le prezinta pe larg.
Citeva mii de galateni ar putea ramine, incepind cu data de 31 martie, fara apa rece, apa calda sau caldura daca asociatiile de locatari ai caror membri sint nu se vor transforma in asociatii de proprietari.
Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au aplicat in primele 8 luni ale acestui un numar de 1.789 de sanctiuni in valoare totala de 1.643.100 de lei societatilor prinse pe picior gresit.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat marti ca, desi in scrisoarea de intentie cu FMI nu este specificata dimensiunea reducerilor de personal, angajamentul de scadere a cheltuielilor salariale cu 0,6% din PIB va prespune un numar mare de personal disponibilizat.
Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana: eleganta, romantism, culoare, moda si, mai presus, acel imperativ bucura-te de viata!
A aparut priml numar pe print al publicatiei CERTITUDINEA, al carei creator este jurnalistul si scriitorul Miron Manega.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Nu va asteptati sa vi se dea ceva, N-o sa primiti nimic de la nimeni!
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
Premierul Nicolae Ciuca a declarat, luni, ca Romania poate primi un numar destul de mare de posibili refugiati din Ucraina. Intrebat ce numar de refugiati ar putea primi Romania, el a raspuns: "Un numar destul de mare".
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
google-analytics.com