Cautare

4370 de rezultate pentru "numar de telefon" (2.96 secunde)
Daca la finele primului trimestru din 2005 erau inregistrati peste 56.000 de utilizatori de instrumente de plata prin Internet, in acest an numarul lor a depasit cifra de 117.000.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!” Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
Autorul filmului era Ray Santilli, azi in varsta de 59 de ani, muzician si producator de inregistrari muzicale, precum si de filme despre cantareti.
Ieri a avut loc ultimul termen de judecata in procesul deschis de edilul sef al comunei Namoloasa, Valerian Todita, impotriva Prefecturii Galati.
Comisiile de analiza a dosarelor de restituire a proprietatilor confiscate abuziv se vad puse deseori in situatia sa emita despagubiri pentru persoane decedate. Pentru a vorbi cu mostenitorii este nevoie de corespondenta. Titlurile de despagubire sunt convertibile in actiuni si pot fi vandute pe piata de capital.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Cercetatorii americani au venit in ajutorul doamnelor amatoare de shopping cu o oglinda de ultima generatie capabila sa faca adevarate minuni. Oglinda poate telefona prietenilor sau partenerului de viata, pentru a le cere parerea in legatura cu o haina pe care tocmai o probati.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) O lume tot mai conectata Numarul tot mai mare de senzori implica si obtinerea unei cantitati mult mai mari de date. ... pe masura ce vitezele conexiunilor de Internet au crescut, si volumul traficului de date a fost mult mare.
Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta. Teo Trandafir a fost insotita, zilele trecute, la petrecerea Kanal D de lansare a grilei de toamna de Maia.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie.
O eleva in varsta de 15 ani din localitatea Fundulea, judetul Calarasi este data in urmarire generala. Fata a disparut in urma cu 3 saptamani de acasa, iar de atunci nu exista nicio informatie despre ea.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
FARCAS) Monsignorul Corrado Balducci (1923-2008) a fost unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati teologi italieni, membru al Curiei ("guvernului") de la Vatican, membru al Congregatiei pentru Evanghelizarea Popoarelor ("Propaganda Fide") si prieten personal al Papei Ioan Paul II.
Astfel de specimene ar trebui aduse sa vorbeasca la tembelizor ca sa vada tot natul si leatul ce dam la export. ... O pitesteanca de-a mea a gasit ceva interesant: ... Organizarea si coordonarea unor astfel de actiuni nu poate fi spontana si nici la indemana unor organizatori de ocazie.
google-analytics.com