Cautare

4370 de rezultate pentru "numar de telefon" (3.59 secunde)
A fost lansat cel mai sigur telefon din lume Compania IntSec a declarat ca Tripleton Enigma E2 este cel mai sigur telefon din lume, deoarece ofera posibilitatea criptarii convorbirilor, astfel ca acestea nu vor putea fi interceptate.
Cu un Xbox poti avea propriul SMART TV Consola de jocuri Xbox a primit, recent, un update care ofera si utilizatorilor din Romania posibilitatea de a intra in comunitatea Xbox Gold Pentru 200 de lei pe an, pe care ii puteti plati prin paypal sau direct de pe card, veti primi acces la toate serviciile Xbox si, poate cel mai interesant, va veti transforma instant televizorul intr-unul inteligent.
Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm. Alte calitati ale terminalului sunt puterea procesorului si viteza de operare crescuta.
De la smartphone-uri la ceasurile inteligente: ... Daca e vorba sa isi cumpere un gadget, cei mai multi dintre romani viseaza la un smartphone de ultima generatie.
Nu e bine sa vorbesti mult la telefon. Iata ce se intampla daca exagerezi, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax. In studiu au fost inclusi 500 de studenti care au folosit telefonul in fiecare zi.
Cubot Max, un telefon bun la pret de 120 de dolari (by Gabriel) Cubot Max este un telefon din China cu specificatii foarte bune. ... Intre timp va lasam cu aceasta oferta si cu mentiunea ca telefoanele Cubot testate de noi nu ne-au pus probleme.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna: ... La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni.
Situatiune Ignorantii l-ar putea lua drept un simplu portar, a carui misie e aceea de a ridica si cobori bariera.
Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra. - Ne-au invadat si nu ne mai putem lipsi de ele.
Aplicatie pe telefon pentru masurarea tensiunii arteriale (Autoare: Magda Marincovici/mariustuca.ro) Tensiunea arteriala va putea fi masurata cu ajutorul unei aplicatii descarcate gratuit pe telefonul mobil de pe site-ul www.tensiuneamea.ro.
Vibrau peretii, trepidau candelabrele si noi, dai si lupta.Chiar daca trecuse de ora trei noaptea, paream inepuizabili. In toata nebuneala aia, nu stiu cum de mi se pare ca-mi suna telefonul. Probabil ca-mi tiuiau urechile, dar ma cobor de pe masa si incep sa ma chiorasc in el.
Extrase de pe pagina de Facebook a lui DON PEDRO: Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele. Dar deocamdata ma indoiesc, el insusi fiind putin muscat de monstru.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Scandal monstru inainte de alegeri! ... Cu doar doua zile inainte de alegeri, presedintele USR, Dan Barna a decalarat ca alianta din care face parte va da romanilor presedintele, premierul si primarul Bucurestiului. ... Mai multe mesaje trimise pe telefonul mobil i-ar putea crea probleme de ordin penal lui Dacian Ciolos.
Una telefonica si alta in direct (retransmisa si de doua posturi de televiziune). ... Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea.
De fapt, cred ca toata aceasta activitate este compromisa, in acest oras. ... Toti cei care vor avea de-a face cu caracatita vor apela la precedentul Blaga, Stolojan si Udrea. Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare.
La data de 24.12.2011, in jurul orei 15:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca, in jurul orei 14:30, o femeie de 26 ani, din Bucuresti, a fost victima unei talharii.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza.
De ce e o gogorita stirea ca multinationalele si-au trimis angajatii la proteste (Autor:
"Cauza esecului PDL a fost pierderea poftei de lupta" (Autor: ... Intr-un interviu acordat in exclusivitate Evenimentului zilei, analistul politic Ion Cristoiu a facut o radiografie a alegerilor locale de ieri. In opinia acestuia, nici alegatorii si nici alesii nu s-au schimbat in 22 de ani.
google-analytics.com