Cautare

6822 de rezultate pentru "numar de telefon international" (5.03 secunde)
Scandal monstru inainte de alegeri! ... Cu doar doua zile inainte de alegeri, presedintele USR, Dan Barna a decalarat ca alianta din care face parte va da romanilor presedintele, premierul si primarul Bucurestiului. ... Mai multe mesaje trimise pe telefonul mobil i-ar putea crea probleme de ordin penal lui Dacian Ciolos.
Una telefonica si alta in direct (retransmisa si de doua posturi de televiziune). ... Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea.
De fapt, cred ca toata aceasta activitate este compromisa, in acest oras. ... Toti cei care vor avea de-a face cu caracatita vor apela la precedentul Blaga, Stolojan si Udrea. Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare.
La data de 24.12.2011, in jurul orei 15:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca, in jurul orei 14:30, o femeie de 26 ani, din Bucuresti, a fost victima unei talharii.
Municipiul Mangalia va participa, in perioada 7-10 aprilie, la Targul International de Turism "Romexpo”, alaturi de cateva sute de firme, consilii judetene si locale de pe intreg teritoriul Romaniei, dar si din tari precum Turcia, Grecia, Bangladesh, Ungaria, Cipru.
Cimitirul Bellu, obiectiv turistic european Autoritatile vor sa aduca cel mai cunoscut loc de veci din Romania la nivelul celor din Franta, Viena sau Praga, care atrag anual milioane de turisti. O investitie de 3-4 milioane de euro.
Cimitirul Bellu, obiectiv turistic european Autoritatile vor sa aduca cel mai cunoscut loc de veci din Romania la nivelul celor din Franta, Viena sau Praga, care atrag anual milioane de turisti. O investitie de 3-4 milioane de euro.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza.
De ce e o gogorita stirea ca multinationalele si-au trimis angajatii la proteste (Autor:
Rememoram cu acest prilej actiunile de vedere la distanta (remote viewing) realizate prin extracorporalitate de armata americana, dar si neasteptatele legaturi ale acestor tehnici cu fenomenul OZN si cu vizitatorii extraterestri. Robert Monroe Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
"Cauza esecului PDL a fost pierderea poftei de lupta" (Autor: ... Intr-un interviu acordat in exclusivitate Evenimentului zilei, analistul politic Ion Cristoiu a facut o radiografie a alegerilor locale de ieri. In opinia acestuia, nici alegatorii si nici alesii nu s-au schimbat in 22 de ani.
Daca la finele primului trimestru din 2005 erau inregistrati peste 56.000 de utilizatori de instrumente de plata prin Internet, in acest an numarul lor a depasit cifra de 117.000.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!” Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul bulgaresc. ... locuri pentru distractie, baruri de noapte si discoteci, dar si pentru tratamente balneare si de infrumusetare. Plaja din Albena are 5 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul unui golf pitoresc.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
google-analytics.com