Cautare

4988 de rezultate pentru "numar de telefon hotel muncel" (3.36 secunde)
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
Lasand la o parte statiunile turistice, atat pe cele montane cat si pe cele sezoniere, litorale, nu putem sa nu observam ca oferta turistica romaneasca cam scartaie si la segmentul turism de tranzit. Deunazi am cautat oferte de cazare la Viena.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Ziua alegerilor a reprezentat pentru formatiunile politice un alt examen de rabdare si de nervi intinsi la maxim.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Galatenii vor putea plati taxele si impozitele locale pe anul 2006 incepind cu data de 9 ianuarie, a declarat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate.
Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere - redusa la o singura cifra. De exemplu - daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 - numarul destinului va fi: ... Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy.
Lui Pitagora i-au trebuit 20 de ani, retras in Egipt, ca sa inteleaga misterele numerelor. Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar.
Vara, turistii pot inota si face plaja pe malul Borcei (un brat al Dunarii navigabil, dar partial colmatat), sau pot petrece momente agreabile la cele cateva piscine moderne din oras, amplasate in parcul Dumbrava, intr-o zona superba de agrement, dotata cu o Sala de sport, patinoar permanent, cinematograf in aer liber, terase, restaurante si un hotel - Hestia - de 4 stele.
APC solicita constituirea unui fond de garantare a vacantelor! ... Magda Marincovici) Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) solicita Guvernului Romaniei adoptarea, de indata, a unei ordonante de urgenta care sa prevada constituirea unui fond de garantare a pachetelor de servicii turistice achitate, in avans, de consumatori.
Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara un reactor nuclear extrem de sigur, o antena care ar putea revolutiona comunicatiile wireless dar si o metoda radicala de lupta cu malaria:
Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta - U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite - U.S.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Romanii au inceput sa guste ofertele exotice de turism. Vedete, oameni de afaceri, politicieni se intrec in ultimii ani in vizite in tari care mai de care mai indepartate si cu oferte pe masura.
Cea de a cincea editie a sarbatorilor pascale reunite la Mangalia in manifestarea "Lumina de la Malul Marii", dar si minivacanta de 1 Mai i-au determinat pe hotelierii din zona sudului litoralului sa conceapa oferte speciale pentru aceasta perioada.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
Cel mai mare hotel de 5 stele de pe litoralul romanesc, Hotelul Vega, a gazduit, luni, 11 august a.c., primii sai clienti, cu ocazia deschiderii oficiale.
google-analytics.com