Cautare

4988 de rezultate pentru "numar de telefon hotel muncel" (2.67 secunde)
Ofertele agentiilor de turism se intrec in preturi mici si conditii mai bune. De exemplu, in aceasta perioada, puteti petrece o saptamana intr-un hotel de doua stele din Mamaia, unde pentru o camera dubla veti plati doar 119 lei.
In loc de apartament la bloc, mai bine cumperi un hotel intr-o statiune romaneasca.
O vacanta de trei zile, de Paste, la pensiunile agro-turistice din Marginimea Sibiul va costa, anul acesta, intre 360 - 600 de lei de persoana, iar gradul de ocupare nu va fi mai mare de 50%, a declarat presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) Sibiu, Dorin Beu.
Lipsa investitiilor majore in bazele de tratament si unitatile de cazare, precum si starea proasta a infrastructurii rutiere ar putea conduce la indepartarea atat a turistilor romani, cat si a celor straini. ... De asemenea, acestia se plang de slaba promovare a produselor turistice de relaxare si tratament.
Decizia boss-ului de la Pro TV, Adrian Sarbu (foto), de a se aventura, in 2001, si in domeniul turismului, nu pare a fi incununata de succes.
ECSIF PROPERTIES a vandut, recent, unui fond de investitii din Asia, proiectul BLACK PEARL din Mamaia, pentru suma de 550.000 de euro.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. Compania "Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra" a deschis in mod oficial pe 10 iulie primele doua hoteluri de patru stele pe care le are in administrare:
un lant de supermarketuri, hoteluri si limuzine de lux. Afacerea familiei Stroe se extinde acum si cu un club inedit pentru Banie, o discoteca selecta la hotelul Helin de la Aeroport. ... Criza se simte, totusi, si pentru unele afaceri Helin, astfel ca anumite planuri de dezvoltare au fost amanate.
Astra, Otelul si Vaslui sunt interesate de serviciile celor doi. ... Exclus din lot, Vranjes se pregateste in prezent cu Pandurii II si nu mai are nici o sansa sa fie reprimit in lotul de Liga 1, dupa ce l-a facut "sobolan fara cojones"
Recent, la Hotel Alexander din Bucuresti, a avut loc o aniversare extraordinara: 100 de editii ale revistei Tango - Marea Dragoste si o aniversare plina de iubire.
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un nou episod din Amintiri de pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos. Pe vremea cand eram elev si cutreieram pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos, din tinutul Calarasiului, am gasit intr-o zi o strada care azi e disparuta.
La Moeciu de Jos turistii se retrag adesea la Hotel Turnul, care, in mod classic, este o fortificatie, o constructie militara. El a devenit in legendele medievale simbolul izolarii de lume.
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Cu atmosfera incredibila de sarbatoare, meniuri delicioase si divertisment live de 5 stele, nu exista o locatie mai buna pentru a incepe o noua etapa din viata si pentru a sarbatori anul 2018.
Un barbat de 41 de ani a fost injunghiat mortal, dupa un scandal, crima avand loc intr-un hotel de lux din Padina, judetul Dambovita. In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ". ... Soferii, care de vreo doi ani vad saptaminal scene dintr-astea sint mult mai preocupati de soarta bagajelor:
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Butonul 3 i s-a lipit de deget (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat. ... Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular. ... Butonul 3 i s-a lipit de deget. De acel deget cu care isi ameninta adversarii.
google-analytics.com