Cautare

4988 de rezultate pentru "numar de telefon hotel muncel" (7.73 secunde)
Expunerea lui Liviu Scarlat la "panoul de onoare" al afaceristilor care ajung milionari capitalisti furand proprietati ale statului comunist l-a determinat pe liderul taranist sa treaca la o stergere rapida a urmelor.
1 Mai este data la care, pe langa acest eveniment, asteptat deopotriva de localnici, dar si de operatorii din turism si alimentatie publica, vor trebui inchise, temporar, santierele de care te impiedici, la fiecare pas, in statiunile din sudul litoralului.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Te suna des cu numar ascuns? Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp. ... *Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon:
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
un amant de profesie. ... A urmat un intreg tambalau, provocat de dezvaluirile jurnalistei Floriana Jucan, care a sustinut ca aliatul clandestin al lui Basescu a fost filat si santajat sa renunte la pretentiile de a fi lider PSD.
Sezonul estival a fost deschis in mod oficial ieri, in prezenta secretarului de stat pentru turism Lucia Morariu. Demnitarul a luat la pas statiunea Mamaia, inspectand majoritatea teraselor si hotelurile din cea mai luxoasa si totodata cautata statiune de pe litoralul romanesc.
O parte dintre agentiile de turism mai au locuri pentru petrecerea Sarbatorilor de Paste. ... Vom prezenta cateva oferte care mai sunt inca valabile si se adreseaza celor care-si aleg destinatiile pe ultima suta de metri.
Incepand de anul viitor, turistii care vor veni in Capitala vor plati cu 6 - 8% mai mult pentru a inchiria o camera la hotel. Aceasta crestere este justificata atat de introducerea taxei locale de 3% din tariful de cazare, cat si de majorarea preturilor la utilitati.
Petrecerea vacantei de vara pe Litoral a devenit deja o obisnuinta, iar multi dintre noi incercam sa alegem cea mai buna solutie pentru cazare.
Daca in privinta ofertelor de cazare pentru Sfintele Sarbatori de Pasti si cele de 1 Mai, lucrurile sunt deja clare la aceasta ora - operatorii din turism propunand mai multe pachete de programe, pentru toate buzunarele - romanii din tara, dar mai ales din judetul Constanta, pot opta pentru o slujba de Inviere la una dintre manastirile din Dobrogea sau, de ce nu, chiar pe plaja.
Pentru perioada 1 mai - 15 iunie, majoritatea agentiilor de turism au pus in vanzare locuri la programul social in hoteluri de trei stele de la malul Marii Negre.
De astazi si pana pe 28 mai a.c., Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Federatia Patronatelor din Industria Usoara (FEPAIUS) organizeaza in statiunea Mamaia cea de-a XXXV-a editie a Targului National de Imbracaminte - Incaltaminte, TINIMTEX.
google-analytics.com