Cautare

5170 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit romtelecom" (3.80 secunde)
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
6,9 MILIARDE DE OAMENI SE AFLA IN PERICOL. CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei.
Transferul cu titlu gratuit al unei parti din patrimoniul Bursei de Valori Bucuresti (BVB) catre membrii institutii in vederea constituirii societatii bursiere pe actiuni va fi mentionat in legea pietei de capital, spune presedintele Comisiei Senatoriale de Buget-Finante, Varujan Vosganian.
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova. ... Potrivit reprezentantilor firmei, investitia in real,- Hypermarket s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro.
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova. ... Potrivit reprezentantilor firmei, investitia in real,- Hypermarket s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro.
Google isi lanseaza propriul serviciu de stocare online gratuit Aveati nevoie de un stimulent pentru a va muta datele personale de pe hard pe un serviciu de stocarede tip cloud de pe internet?
8 aplicatii cu care sa incepi pe un iPhone nou Bun, ti-ai luat un iPhone, dar de ce sa nu-l folosesti la capacitatea lui maxima ! Mai jos gasesti aplicatiile care nu trebuie sa lipseasca de pe nici un iPhone. Adobe Reader (gratuit) Cel mai cunoscut cititor de PDF-uri.
Cum sunt rasfatati angajatii Google in campusul din California Pentru ca angajatii sa se simta cat mai bine la locul de munca, Google si-a amenajat sediul central din Mountain View, California, intr-un mod special.
Pentru ca ne-am obisnuit cu totii sa folosim aplicatiile de birou ale celor de la Microsoft, am cautat 5 moduri prin care sa rulam Microsoft Office gratuit. ... Cei mai multi dintre noi folosim insa Word, Excel si PowerPoint de prea multi ani incat sa ne dezobisnuim.
Noul sistem de operare Windows 10 poate fi descarcat si instalat gratuit (Sursa: ... Microsoft renunta la pretul cerut pentru licenta sistemului de operare. Cea mai noua versiune, Windows 10, este gratuit la descarcare pentru oricine. Ce este nou, aflam de la Iulian Atanasoae, student la informatica, invitat la iLikeIT.
4 jocuri spectaculoase pentru weekend - Disc Drivin 2 este un joc de curse - doar ca fara masini. Autoturismele sunt inlocuite de discuri, care sunt puse in miscare atunci cand le atingeti cu degetul - pe ecran.
Crash of Cars Crash of Cars este un joc gratuit, cu un nume care aduce aminte de Clash of Clans. Doar ca, in loc de razboinici are masini. Si e la fel de simplu de jucat. ... In cuburi sunt fie tunuri, aruncatoare de flacari, scuturi, ori viata de rezerva.
A fost lansata noua versiune care e mai rapida, mai simplu de utilizat si care arata si mai bine. Ubuntu este un sistem de operare bazat pe Linux pentru computerele personale, servere si netbook-uri. Ubuntu este rapid, arata bine, este disponibil gratuit si intotdeauna va ramane astfel.
google-analytics.com