Cautare

5170 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit romtelecom" (8.38 secunde)
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Te suna des cu numar ascuns? Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Dupa cum bine se stie, placerea romanilor de a se uita la televizor, mai precis de a se bucura de programele TV transmise pe cablu, depinde acum de vointa unor companii de a da sau nu voie operatorilor de cablu sa mai foloseasca stalpii lor.
O mie de bucurestenii acceseaza zilnic internetul gratuit introdus in cele patru parcuri din Sectorul 1 al Capitalei Retelele gratuite de wireless introduse de Primaria Sectorului 1 in parcurile din aceasta zona sunt din ce in ce mai utilizate de bucuresteni, sustin reprezentantii primariei.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Numarul utilizatorilor de telefonie mobila va ajunge la aproximativ 13 milioane pana la sfarsitul acestui an, ne-a declarat Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Reamintim ca la jumatatea acestui an erau inregistrati 11,37 milioane de utilizatori.
"In urma fuziunii, UPC Romania isi va consolida pozitia pe piata telecomunicatiilor, devenind astfel o prezenta mai importanta pe piata furnizorilor de televiziune prin cablu, telefonie fixa si Internet, putand concura cu succes la nivel national cu cele mai importante companii din domeniu", se arata in proiectul de fuziune publicat in Monitorul Oficial.
Aplicatia te anunta cand iti expira ITP-ul Daca ai un automobil si vrei sa verifici valabilitatea asigurarii auto RCA sau vrei sa iti cumperi alta, la un pret mai bun, o poti face foarte simplu, de pe internet, pe telefon sau tableta.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei. De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? Motorola crede ca, in spatele acestor categorii de produse, sta o diferentiere de marketing care ne face sa scoatem din buzunar de doua ori mai multi bani decat e nevoie.
google-analytics.com