Cautare

5170 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit romtelecom" (6.08 secunde)
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
arenait.net / Vodafone da internet 4G gratuit pentru doua zile Vodafone vrea, probabil, sa-si incerce reteaua si, ca atare, da internet 4G gratuit si nelimitat (necontorizat) timp de doua zile tuturor abonatilor sai in weekendul urmator: ... Insa nu doar abonatii pot beneficia de aceasta oferta.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
Numerele de telefonie fixa vor functiona incepand de vineri, 1 august, doar cu prefix, astfel ca de la aceasta data apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie daca nu este utilizat noul format."Incepand de maine vor functiona numai numerele de telefonie fixa formate cu prefix.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Cum sa transferi pozele din telefon?
articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS. Wikipedia are aproximativ 25 de milioane de articole pe care le serveste zilnic unor cititori raspanditi pe intreg mapamondul.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Romtelecom a lansat ieri, 6 aprilie, a. ... , serviciul de internet mobil, care se adreseaza clientilor, atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania.
Cel mai tarziu in octombrie, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va decide cu cat se vor reduce tarifele de interconectare percepute de RomTelecom, ne-a declarat Raluca Moraru, directorul de relatii publice al institutiei.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. Investigatia a fost lansata de catre Consiliul Concurentei la sesizarea unui operator de telefonie fixa.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii a intervenit in rezolvarea litigiului dintre Intersat si RCS&RDS.
google-analytics.com