Cautare

5610 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (3.00 secunde)
articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS. Wikipedia are aproximativ 25 de milioane de articole pe care le serveste zilnic unor cititori raspanditi pe intreg mapamondul.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Te suna des cu numar ascuns? Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) O lume tot mai conectata Numarul tot mai mare de senzori implica si obtinerea unei cantitati mult mai mari de date. ... pe masura ce vitezele conexiunilor de Internet au crescut, si volumul traficului de date a fost mult mare.
Astfel, clientii care vor semna, in aceasta perioada, contracte de un an vor beneficia de conectare gratuita pentru linia telefonica sau trunchiul analogic solicitat si de abonament gratuit pentru doua luni (prima si a doua luna de contract).
Un italian in varsta de 60 de ani a fost diagnosticat cu tumoare pe creier, specialistii gasind o legatura directa intre aceasta maladie si folosirea de catre barbat, timp de 12 ani, cate sase ore pe zi, a telefonului mobil, scrie Daily Mail.
FARCAS) (Continuare) Caporalul care era in ghereta de paza, a ratat de putin observarea fenomenului. ... Sergentul parea sa fie in stare de soc: - El e negricios, dar in seara aceea devenise de un alb livid, a spus caporalul.
FARCAS) (Continuare) Caporalul care era in ghereta de paza, a ratat de putin observarea fenomenului. ... Sergentul parea sa fie in stare de soc: - El e negricios, dar in seara aceea devenise de un alb livid, a spus caporalul.
RCS & RDS a lansat ieri, la Craiova, DigiMobil - serviciul de telefonie mobila 3G.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Orange Romania anunta ca va investi peste 110 mil. euro in acest an Orange Romania, numarul unu pe piata locala de comunicatii mobile, va investi in acest an 110 milioane Euro in mare parte in dezvoltarea retelei, a declarat intr-o conferinta de presa Jean Francois Fallacher, CEO-ul companiei.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a introdus in oferta incepand de astazi noile tablete de la Apple, iPad mini si iPad cu ecran Retina.
Citim in iarba este un eveniment pentru iubitorii de carti si pentru iubitorii de natura.
Orange continua sa se implice in dezvoltarea comunitatilor locale prin incurajarea activitatilor de voluntariat.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
google-analytics.com