Cautare

5610 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (3.32 secunde)
arenait.net / Vodafone da internet 4G gratuit pentru doua zile Vodafone vrea, probabil, sa-si incerce reteaua si, ca atare, da internet 4G gratuit si nelimitat (necontorizat) timp de doua zile tuturor abonatilor sai in weekendul urmator: ... Insa nu doar abonatii pot beneficia de aceasta oferta.
Tranzactiile bancare la distanta sunt din ce in ce mai cautate de craioveni. Comparativ cu anii trecuti, numarul acestora este de cateva ori mai mare.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
www.engadget.com anunta ca Google si Orange ar putea colabora pentru producerea telefonului mobil Google.
Potrivit unor oficiali europeni, acest tarif unic s-ar putea plasa in jurul a 50 de eurocenti, adica jumatate de euro pentru un minut de convorbire in roaming.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Utilizatorii de telefonie mobila cred, de multe ori, ca cineva le asculta conversatiile de la telefon. In diverse publicatii a aparut un articol pe tema INTERCEPTARII telefonului mobil.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. Operatorul T-Mobile din Statele Unite ale Americii, filiala a lui Deutsche Telekon, doreste sa schimbe modelul de business pe care se bazeaza toate abonamentele de telefonie mobila.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Costul convorbirilor telefonice se vor ieftini de la 1 ianuarie 2006 datorita scaderii tarifelor de interconectare ale RomTelecom, decizie luata recent de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Harti detaliate ale Romaniei sunt disponibile prin intermediul Google Maps, accesibil cu orice web browser, sau prin Google Maps pentru telefonul mobil. De asemenea, serviciul Google Maps este disponibil prin intermediul oricarui terminal cu acces la internet.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Facebook devine disponibil pe orice telefon!" Facebook lanseaza o noua aplicatie dedicata tuturor telefoanelor de pe piata.
Google planifica sa imbunatateasca accesul la Gmail prin telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii care sporeste performanta si interfata pe dispozitivele mobile.
Se pare ca Google are in planuri producerea unui telefon mobil. Momentan presa de specialitate speculeaza pe aceasta tema, readusa in actualitate de un articol publicat in Wall Street Journal.
Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra. - Ne-au invadat si nu ne mai putem lipsi de ele.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Cum sa transferi pozele din telefon? O intrebare primita pe adresa redactiei la care am cautat cel mai bun raspuns.
google-analytics.com