Cautare

5610 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (3.43 secunde)
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Daca statul nu face, se misca insa operatorii privati.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
Orange Romania va implementa in Romania noul iPhone 3G pe data de 22 august a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila. In acest sens, Orange Romania va deschide la miezul noptii portile magazinului din Constanta pentru fanii iPhone, la data mentionata.
Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare Lumea prin culoare si sunet, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.
Fundatia Orange include in strategia sa de integrare sociala a persoanelor defavorizate un nou domeniu - educatia digitala pentru elevi din zone rurale.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Pe site-ul thefoxinsider.com am gasit un anunt ce pare seducator: cum poti inlocui firma de cablu cu un dispozitiv simplu si ieftin. Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Telefonul mobil a devenit nu doar un accesoriu, ci mai ales un obiect indispensabil de care multi dintre noi nu ne mai putem lipsi. Un prim semn al dependentei de telefonul mobil este nevoia de a-l verifica in mod constant.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Orange, operatorul de telecomunicatii cu cea mai extinsa retea de distributie din Romania, lanseaza un nou model de business pentru partenerii sai - franciza, au declarat oficialii Orange.
Interviu realizat de Andreea Giuclea, cu ocazia evenimentului de premiere a castigatorilor programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet". ... De ce ati hotarat sa va implicati in Fundatia Orange?
Orange isi extinde acoperirea 4G cu inca 1300 de noi localitati Orange a anuntat ca isi extinde acoperirea 4G si ofera acoperire pentru internet de mare viteza utilizatorilor din inca 1300 de localitati de la noi din tara.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Cat de usor poti sa spionezi pe cineva prin intermediul telefonului mobil Telefonul mobil este una dintre cele mai importante inventii si este aproape imposibil sa-ti inchipui viata fara el.
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
testeaza un nou dispozitiv mobil care ruleaza pe sistemul de operare Android al companiei. Compania americana continua ofensiva pe piata wireless, noul mobil intrand in competitie directa cu Apple iPhone.
Orange a lansat oficial iPhone 4S. Compania a inregistrat cateva sute de precomenzi, de patru ori mai multe ca la iPhone4 (Autor:
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
google-analytics.com