Cautare

8237 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (5.97 secunde)
Vicepresedintele Consiliului National Secuiesc, Ferencz Csaba, a declarat ca, in cele sase localitati, din cele 3.977 de persoane cu drept vot 83,42% si-au exprimat opinia privind autonomia, peste 99% votand favorabil.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Gandul a transmis LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor UPDATE 21:06 Gheorghe Falca: "Deschidem posibilitatea pentru ca Romania sa intre inr-o perioada de reconstructie, gestul nostru este o solutie pentru Romania. ... UPDATE 20:58 Gheorghe Falca:
Schimbarea Avocatului Poporului, constitutionala Romania, tarata degeaba de propaganda PDL si a lui Basescu intr-un scandal international Curtea Constitutionala a respins, cu majoritate de voturi, ca inadmisibila sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la Hotararea Parlamentului nr.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale va incuraja dezvoltarea fermelor fiind pregatit inca din trimestrul patru al acestui an sa finanteze proiecte in cadrul Programului "Fermierul ", a declarat ministrul Gheorghe Flutur. "Nu putem vorbi de o agricultura performanta fara fermieri.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman.
L-am intalnit zilele trecute pe Gheorghe Florescu la magazinul sau, Delicatese Florescu, situat pe Strada Radu Cristian nr. 6, in apropiere de Piata Rosetti. "Avem multe sortimente de cafea: cefea Kopi Luwak, cafea Sfanta Elena, Everest Supreme din Nepal, dar si patru sortimente de cafea organica:
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta. Teo Trandafir a fost insotita, zilele trecute, la petrecerea Kanal D de lansare a grilei de toamna de Maia.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Executivul a hotarit in ultima sedinta sa finanteze derularea unor programe de crestere a competitivitatii in zootehnie. De la intrarea in vigoare a actului normativ pina la sfirsitul anului va fi alocata suma de 20 de milioane de lei.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
PNL Constanta si-a lansat week-end-ul trecut mai multi candidati pentru functia de primar.
Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
google-analytics.com