Cautare

8237 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (7.96 secunde)
"De vina sunt toti care au fost pana acum si sunt la Dinamo. ... Ei au nevoie de un foarte bun pedagog. ... Sansa e de partea celor puternici. ... Sanse de scapare sunt.
Imagini video cu un incident petrecut in urma cu un an si jumatate, care il are in prim plan pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu, fac valva pe internet si nu numai.
Fostul fotbalist din generatia de aur, Danut Lupu, a fost dat in urmarire nationala dupa o condamnare definitiva, iar urmarirea ar putea fi extinsa la nivel international pentru ca acesta a declarat ca nu se afla in tara.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. Desi onorat de numire, directorul constantean s-a aratat totusi mahnit de faptul ca va parasi institutia pe care a condus-o pana pe 3 mai a.c.
cristoiublog.ro / Gandul de duminica, 3 mai 2015 /Cazul Nichita:
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna: ... La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni.
Trei moduri de a-ti face adresa de mail mai sigura Iata care sunt cele mai rapide moduri prin care sa te asiguri ca nu va putea nimeni sa intre pe contul tau de email.
Partidele politice care au reprezentanti in conducerile societatilor subordonate municipalitatii si-au reimpartit marti seara, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, sferele de influenta.
In timp ce din depozitele bancare se poate castiga 7,8-8% pe an din valoarea investitiei, rata anuala de crestere a unui fond de investitii poate fi si de 60%.
Cine este Cristian Tatavura Cristian Tatavura are 47 de ani si este de profesie inginer zootehnist. ... Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura. ... Atat numarul de specii cat si suprafata ii confera pozitia fruntasa.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere.
Daca firma la care lucreaza sotul sau sotia are credite neplatite la timp, atunci persoana care vrea sa faca un împrumut este refuzata de banca. ... În fine, un debitor de nota 10.
Aveti facturi restante la utilitati de peste 100 de lei? Va puteti trezi cu salariul blocat de recuperatori.
Cuprinsi de euforia sau de depresia momentului, politicienii constanteni nu au apucat inca sa radiografieze situatia reala din judet. Desi mai sunt de centralizat voturile a catorva sute de sectii, concluziile sunt extrem de interesante.
Dupa cum a promis de mai multe ori, ministrul de stat Adriean Videanu si-a anuntat ieri demisia din functie, cu doar o zi inaintea inceperii campaniei electorale pentru Primaria Capitalei in care s-a angajat din partea Aliantei D.A.
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
google-analytics.com