Cautare

8233 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (3.27 secunde)
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Liberalii constanteni au tinut sa argumenteze din nou pozitia PNL cu privire la demiterea presedintelui Traian Basescu, profitand de ocazie pentru a-i ridiculiza pe "marele politician" Emil Boc si "cartitele" care au creat PLD.
"Prin neprezenta lor ei incearca sa ne scindeze, insistand pe negocieri separate, facandu-se aluzie la partidele de centru-stanga. Negocieri separate nu vor fi si sper ca vor intelege cat este de necesara responsabilitatea", a declarat liderul Partidului Democrat, Vlad Filat.
Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, a lansat un apel catre Partidul Comunist din Republica Moldova pentru ca parlamentarii comunisti sa nu boicoteze alegerea sefului statului. Totodata, Corlatean a cerut ca Partidul Comunist sa-i acorde votul lui Marian Lupu.
Pentru organizarea celor doua spectacole de sarbatori, autoritatile din Banie au cheltuit de la buget suma de 152.006 lei Cu ocazia sarbatorilor de iarna, craiovenii au avut parte, pe langa iluminatul festiv, si de doua spectacole, ambele oferite de municipalitate si platite din bugetul local cu 152.006 lei.
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Licitatia pentru atribuirea dreptului de gestionare a fondului de vanatoare de la Balc, care ar fi trebuit sa se desfasoare ieri, a fost amanata din cauza unei plangeri depuse de doi dintre licitatori, respectiv AVPS Zimbru si AV Wild Boar, potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii.
Delegatii Comitetului Interstatal, reprezentand guvernele celor cinci state europene implicate in realizarea oleoductului Pan- European, PEOP Constanta - Trieste s-au intrunit, ieri, la sediul societatii Oil Terminal pentru a purta discutiile premergatoare Acordului de constituire a companiei ce va dezvolta proiectul de constructie a oleoductului.
In ziua de 18 decembrie a.c., la compania Oil Terminal va avea loc Adunarea Generala a Actionarilor, dedicata adoptarii deciziei de participare a acestei societati constantene la realizarea proiectului conductei petroliere Constanta-Trieste, a declarat pentru "Replica" Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal.
Conducatorii formatiei Gaz Metan Severin se pregatesc sa finalizeze dosarul de licentiere, maine urmand sa-l depuna la Comisia prezidata de Viorel Duru. "Suntem pe ultima suta de metri cu licenta.
"De trei ani m-am apucat sa creez singura bijuterii din cristale! Am lucrat trei ani la Muzeul National de Geologie si am legat prietenii aici. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica", isi incepe Catalina povestea.
Trupa Krypton revine in ‘‘formula de aur‘‘ printr-un concert extraordinar ce va avea loc vineri, la Music Club din Bucuresti, prin care lanseaza un nou single si un nou videoclip, au anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, membrii trupei.
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos. Albumul este produs de Casa de Discuri EUROSTAR.
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Danut Lupu a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a vorbit despre echipa nationala a Romaniei, dar si despre situatia de la FCSB.
Cornelia si Lupu Rednic au dezvaluit ingredientele pentru o casnicie de durata. Casatoriti de aproape 30 de ani, indragitii artisti vin cu sfaturi pretioase pentru tanara generatie.
Dinamo ar fi putut ramane fara antrenor chiar inaintea play-out-ului, dupa ce suporterii de la DDB au cerut demiterea lui Flavius Stoican si aducerea pe banca tehnica a lui Dusan Uhrin, dar Danut Lupu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo spune ca acest lucru nu ar fi fost spre folosul "cainilor".
Danut Lupu a acordat un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre sansele echipei nationale de calificare la Euro 2024, dar si despre campionatul intern.
"De vina sunt toti care au fost pana acum si sunt la Dinamo. ... Ei au nevoie de un foarte bun pedagog. ... Sansa e de partea celor puternici. ... Sanse de scapare sunt.
google-analytics.com