Cautare

8233 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (8.15 secunde)
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere.
Asociatia Culturala ,,REGAL D’ART" isi propune, cu devotament si profesionalism, investind experienta dobandita prin toate proiectele culturale realizate, sa promoveze o serie de evenimente ce nu vor avea alt scop decat acela de a plasa arta pe locul meritoriu.
Extrase de pe pagina de Facebook a lui DON PEDRO: Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele. Dar deocamdata ma indoiesc, el insusi fiind putin muscat de monstru.
Dan Ilie Morega a castigat al doilea mandat de presedinte al PNL Gorj, chiar daca alegerile pentru desemnarea sefului organizatiei judetene vor avea loc abia pe 5 iunie.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote.
Galatenii vor putea plati taxele si impozitele locale pe anul 2006 incepind cu data de 9 ianuarie, a declarat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. Dupa ce PSD i-a invalidat mandatul de consilier local, ieri, i l-au anulat si pe cel de consilier judetean.
C-Cactus este un concept car inovator, care va fi prezentat, în premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a anuntat ieri ca supune consultarii publice proiectul de decizie privind implementarea serviciului universal in sectorul comunicatiilor electronice din Romania dupa modificarea Strategiei nationale din acest domeniu.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? Motorola crede ca, in spatele acestor categorii de produse, sta o diferentiere de marketing care ne face sa scoatem din buzunar de doua ori mai multi bani decat e nevoie.
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Cum sa transferi pozele din telefon?
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
6,9 MILIARDE DE OAMENI SE AFLA IN PERICOL. CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
google-analytics.com