Cautare

8237 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (3.41 secunde)
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Liberalii constanteni s-au raliat imediat pozitiei exprimate de premierul Calin Popescu Tariceanu si spera ca oamenii sa inteleaga faptul ca decizia amanarii alegerilor europarlamentare a fost luata in interesul cetateanului. "Este un gest extrem, dar dictat de situatia politica grava", a declarat vicepresedintele PNL Constanta, Mihai Lupu.
Partidul Comunistilor (PCRM) nu il va sustine pe Marian Lupu la presedintie, a declarat unul dintre liderii formatiunii, Vladimir Turcan, pentru cotidianul rus Kommersant.
Desi lemnul de foc pentru populatie are un pret mai mic anul acesta decat anul trecut, sudul tarii ramane in continuare defavorizat in aceasta privinta din cauza cheltuielilor suplimentare de transport, a declarat ieri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Vasile Lupu.
Recitindu-l pe Shakespeare, a carui opera e o meditatie grava asupra istoriei de acum cateva secole, am fost izbit de un adevar: in tragediile marelui dramaturg, neamurile sunt adversari de moarte. ... Aceste neamuri nu sunt niste bieti oameni de rand. Sunt conducatori de popoare.
Presedintele interimar al Moldovei, Marian Lupu, a ajuns astazi la Bucuresti, pentru prima data in vizita oficiala in Romania, de cand ocupa prima functie in statul de peste Prut.
Cu ocazia Zilei Petrolistului, ce se sarbatoreste in fiecare an la data de 8 septembrie, Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal Constanta a sustinut ieri o conferinta de presa la sediul companiei.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu va avea premiera anul acesta Ultima pelicula in care apare Sergiu Nicolaescu se numeste "Lupu" si va avea premiera anul acesta.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
www.mycmllife.eu/ro - Un site pentru pacientii cu leucemie Informatii despre boala, tratament si raspunsuri de la specialisti 50% dintre persoanele cu leucemie mieloida cronica (LMC) nu prezinta simptome si singurul factor recunoscut, implicat in aparitia acestei boli este expunerea la doze inalte de radiatii, avertizeaza prof.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
000 de lei pe luna, ceea ce inseamna circa 2,9 milioane de lei pentru un mandat de 4 ani.
Prin modificarile aduse Legii vanatorii, arcul si sageata au fost scoase din panoplia armelor de vanatoare admise. Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), Vasile Lupu, a motivat decizia prin faptul ca modalitatea aceasta de a vana incuraja braconajul.
Adrian Lupu este de profesie inginer mecanic care e pasionat de arta. Acesta face obiecte de artizanat pe care le expune la targul de la Milano care are loc la inceputul lunii ianuarie, in fiecare an. ... Asa ca m-a impulsionat sa particip la targul de la Milano.
Profitul net al companiei Oil Terminal pe anul trecut a fost de 69 miliarde de lei, adica dublu fata de cel prognozat in bugetul de venituri si cheltuieli, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal, la 12 luni de la investirea in functie.
Profitul net al companiei Oil Terminal pe anul trecut a fost de 69 miliarde de lei, adica dublu fata de cel prognozat in bugetul de venituri si cheltuieli, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal, la 12 luni de la investirea in functie.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. Tristan Bernard a scris aceasta piesa acum aproximativ 70 de ani. "Eu am primit traducerea facuta de maestrul Radu Beligan cu 20 de ani in urma.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
google-analytics.com