Cautare

5866 de rezultate pentru "numar de telefon cotoara elena valeria" (3.30 secunde)
Prezenta la lucrarile Scolii de vara a Organizatiei de femei a PD de la Costinesti, fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, este de parere ca tatal sau, avand o experienta indelungata in politica, are tot dreptul sa se comporte uneori neprietenos cu reprezentantii presei.
Politic Presedintele Organizatiei de Tineret a PD-L, Monica Iacob Ridzi, a anuntat ca o va sustine pe fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, in cazul in care va candida pentru un post in Parlamentul Romaniei. "Daca Elena va candida, sigur ca eu o voi sustine.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L, a fost prezenta luni pentru scurt timp, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al democrat-liberalilor.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu, a anuntat ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.Elena Basescu si-a anuntat demisia ieri, printr-o declaratie in care a sustinut ca impotriva ei a inceput o campanie de presa din care au de pierdut tatal ei, presedintele Traian Basescu, si PD-L.
Elena Basescu a venit sambata in judetul Gorj, la Caminul de batrani de la Suseni, pentru a indeplini o promisiune a mamei sale. ... Sosirea Elenei Basescu la Caminul de la Suseni i-a bucurat pe batranii internati aici. ... Elena a venit in Gorj pentru a indeplini promisiunea mamei sale.
Prezenta la Iasi la Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, Elena Basescu, candidatul independent la Parlamentul European nu a stiut sa spuna care este data de nastere a poetulu national Mihai Eminescu. Elena Basescu a fost duminica la Iasi in campanie electorala pentru Parlamentul European.
Elena Basescu este din nou membru PD-L. Ea a primit de la Monica Iacob Ritzi un set de documente pentru a redeveni membru PD-L. ... "Bine ai venit acasa, casa de unde nu ai plecat niciodata".
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Elena Udrea a fost invitata jurnalistului Ion Cristoiu, duminica, la emisiunea Zig-Zag.
"De cand a inceput scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardeaza, probabil ca cei din Comisie se apropie de niste adevaruri", a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, in cadrul emisiunii Antena 3 Special.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca seful statului, Traian Basescu, ar vrea sa o propuna premier pe Elena Udrea, el sustinand in acest context ca asupra Romaniei pluteste "blestemul celor trei Elene":
Elena Udrea era un apropiat al presedintelui Traian Basescu, stie multe lucruri despre rapirea jurnalistilor romani in Irak si se simte amenintata. Declaratia a fost facuta de Ovidiu Ohanesian, unul dintre jurnalistii rapiti in 2005 in Irak, la Realitatea FM.
Fiica presedintelui Romaniei, Elena Basescu, este europarlamentar. In aceasta calitate ea are circa 6.000 de euro lunar salariu (in mana), diverse indemnizatii, precum si o suma de aproape 18.000 de euro lunar pentru a-si angaja, dupa ce criterii doreste, asistenti.
Elena Udrea a primit recent un premiu legat de gentile ei: ... Criza, criza, dar nu si pentru Elena Udrea, care cumuleaza functiile si salariile de ministru si deputat.
Vantu afirma ca Elena Udrea este cea mai detestata persoana dintre pedelisti. Vantu crede ca, pentru Romania, ar fi un dezastru sa se trezeasca in fruntea guvernului cu o "gospodina deraiata de la cratita", un atac taios la adresa ministrei Turismului, vuvuzela favorita a presedintelui.
Romania Libera publica articolul "Udrea, dezamagita ca Basescu nu vede o femeie sef al PDL sau de stat", pe care il puteti citi in continuare.
Elena Udrea si Traian Igas i-au transmis lui Emil Boc, pe 17 mai, ca reorganizarea administrativa nu este oportuna Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut sambata ca ministrii Elena Udrea si Traian Igas i-au trimis pe 17 mai premierului Emil Boc scrisori referitoare la eventuala masura de reorganizare administrativa.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea. Cand reporterii au incercat a obtina o declaratie de la Adrian Valentin Udrea, acesta s-a repezit insa spre ei si i-a injurat.
Sorin Rosca Stanescu) Elena Udrea se prabuseste. De la mare inaltime. Practic, de pe cea mai inalta treapta politica. ... Boc ramasese doar o perdea de fum. ... Capitala este, de la distanta, cea mai importanta reduta electorala.
Este in campanie electorala pentru doamna Udrea Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o emisiune televizata la Antena 3, ca Traian Basescu s-a deplasat prin tara in ultima vreme pentru a face campanie electorala pentru Elena Udrea si pentru "ceilalti din jurul sau".
google-analytics.com