Cautare

5866 de rezultate pentru "numar de telefon cotoara elena valeria" (3.54 secunde)
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Basescu a tradat-o pe Udrea pentru un alt candidat Elena Udrea, presedintele partidului creat de Traian Basescu, "si-a luat plasa" de la seful statului, spune un membru al Guvernului.
Nascut in 1944, Florescu al nostru a priceput inca de pe la zece ani ca socialismul nu inseamna, conform sloganului leninist, 'puterea sovietica plus electrificare', ci 'puterea sovietica plus comertul clandestin'. ... Se spune ca ambalajul vinde marfa, ori eu sunt de formatie un om al pietei.
La inceputul acestui an, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand pe lume un baietel. ... In ultima zi a lunii ianuarie, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand atunci pe lume un baietel.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. ... Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena - Sfintilor Imparati Constantin si Elena, dupa Dumnezeu si Maica Domnului, Voi sunteti nadejdea noastra si folositorii nostri. ... Sfinti Imparati Constantin si Elena, rugati-va pentru noi!
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. ... Pe Arcul de Triumf al lui Constantin, care se pastreaza la Roma, se afla inscriptia:
Pielea este cel mai mare organ al corpului, insa tenul este deseori cel mai afectat de factori precum poluarea, stresul si dezechilibrul hormonal. ... Tocmai de aceea trebuie sa folosim produse de ingrijire ce au la baza un astfel de substrat.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa".
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei. De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? Motorola crede ca, in spatele acestor categorii de produse, sta o diferentiere de marketing care ne face sa scoatem din buzunar de doua ori mai multi bani decat e nevoie.
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Cum sa transferi pozele din telefon?
google-analytics.com