Cautare

5865 de rezultate pentru "numar de telefon cotoara elena valeria" (3.34 secunde)
Comentatorii spun ca Badea l-a jignit pe Cristoiu, amintind de "ardeiul umplut" din trecut si a apreciat ca in ultima vreme Cristoiu ar fi devenit campion la "pupat in cur".
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a confirmat ca o apreciaza pe Elena Udrea si considera ca este un lucru bun ceea ce face secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal in cadrul filialei PDL Constanta.
Elena Udrea a ripostat pe blogul sau la afirmatiile lui Radu Mazare, potrivit carora ei doi se cunosc bine si discuta des.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Voi reproduce in cele ce urmeaza cele scrise cu talent de Stelian Tanase, despre acest om rar - Gheorghe Florescu, supranumit Omul lui Dumnezeu.
Dupa ce, cu o luna in urma, ministrul Integrarii, Anca Boagiu, il numea pe presedintele PD "Traian Boc", a venit si randul secretarului general al partidului, Vasile Blaga, sa faca aceeasi "greseala", invitand la tribuna Consiliului National de Coordonare pe presedintele democrat "Traian Boc"!
Contractele incheiete intre firma de avocatura a fostului consilier prezidential Elena Udrea cu RAAPPS sunt legale, dar nu respecta principiile transparentei in ce priveste cheltuirea banilor publici, iar onorariile au fost acordate arbitrar.
din Constanta, a decis pe 10 martie schimbarea conducerii unicei agentii de turism pe care o mai detine pe litoralul romanesc.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu (foto), a anuntat, ieri, ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
Elena Udrea si-a indeplinit cea mai importanta misiune a existentei sale, ca femeie de cariera, top-model al politicii si blonda mondena. ... Din aceasta pozitie, Elena Udrea lasa impresia ca stapaneste tot spectrul politic din Romania:
Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
O publicatie centrala sustine ca liderii si parlamentarii PD-L au fost instruiti, prin e-mail-uri, sa faca tot posibilul s-o scoata pe Elena, fiica presedintelui Basescu, din scandal.
Elena Udrea nu isi doreste sa mai apara la televizor. Ba mai mult, ea chiar ii roaga pe realizatorii tv sa nu mai foloseasca imagini cu ea atat de des. Daca ar fi asa, de ce a aparut aseara la Televiziunea Poporului - OTV?
Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, ii va lua locul lui Liviu Negoita. Functia Elenei Udrea este una de interimat, alegerile pentru sefia organizatiei urmand sa se desfasoare in 2011. ... Elena Udrea e din nou pe val.
Elena Basescu a criticat-o dur pe Monica Macovei pentru declaratiile pe care le face la adresa democrat-liberalilor. ... Elena Basescu s-a dezlantuit impotriva fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, care criticase coruptia din PD-L. ... Monica Macovei de ce zice ca cei din PDL fura?
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
google-analytics.com