Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (4.65 secunde)
frustrat in fata istoriei, ochiul vigilent al Curtii Directorul Institutului Cultural Roman, Andrei Marga, raspunde atacurilor lansate de Andrei Plesu intr-un material publicat in revista Dilema Veche.
Din programul Teatrului Evreiesc de Stat (TES) : ... martie 2013 'Clasa noastra' este povestea a 10 copii si a destinului fiecaruia dintre ei, de-a lungul a 70 de ani de istorie. ... xxx Casa de bilete Str. ... Tel 021 323 39 70 si 0721 33 24 36 Program • Luni, Vineri:
Chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, Mandinga pleaca intr-un turneu care va cuprinde Azerbaidjan si Turcia, doua tari in care trupa a adunat foarte multi fani. ... Voi canta si dansa alaturi de Elena si baieti.
Sambata, 16 martie 2013, ora 15.30, la Teatrul Tineretului Bucuresti, la Palatul Copiilor, in premiera, actrita Manuela Golescu lanseaza noul sau CD "ce-i dragostea" la Salonul International de Carte si Presa 2013, unde se va intalni cu prieteni, fani si presa, cu toti aceia care i-au fost mereu alaturi.
Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai infocati fani ai trupei sansa de a asculta, in premiera, noile creatii muzicale in cadrul unui concert exclusivist sustinut duminica seara in capitala Austriei.
In perioada 22 aprilie - 6 mai 2013 va avea loc expozitia de pictura intitulata "Puterea cuvantului" la Biblioteca Mitropolitana , Bucuresti . ... Reli Daniela Voicu Rodica Voicu Victorita Dutu Cristina Oprea Liviu Cioaba Lidia Ardeleanu Vernisajul va fi joi, 25 aprilie, de la ora 17:00 la 19:00.
Depeche Mode, trupa care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului, va porni intr-un nou turneu european, cu o productie impresionanta, anuntandu-se astfel a fi evenimentul muzical al anului 2013!
Primavara aceasta, fanii Depeche Mode se pot bucura de revenirea pe plan discografic a trupei preferate, odata cu lansarea celui de-al treisprezecelea album intitulat Delta Machine, ce a avut loc pe 26 martie.
La ora 16 va debuta recitalul sustinut de ICon Arts Percussion Group, pentru ca de la ora 17 să
Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I. ... Este primul targ de profil la care participam", ne-a spus Maria Chirila. ... Wilhelm Reich, vienez de origine, nascut in 1887.
Exotique este un nume deja cunoscut pe piata de mobila din Romania.
In cadrul acestui eveniment deosebit cei prezenti vor avea ocazia sa isi bea cafeaua alaturi de vedetele preferate si sa asiste la un duel umoristic al carui castigator va fi chiar publicul.
Nicio urare Nu sunt putini anii de cand trag de blogul asta (tocmai am intrat in cel de-al saselea an). Inspirat (sper, uneori), revoltat, plictisit, dezgustat, uluit, tulburat, cazut pe ganduri sau dizolvat in vreo inexplicabila nostalgie, am adunat cateva mii de texte.
Vino la spectacolele Teatrului Metropolis in perioada 14-28 februarie si intri automat in concursul care iti garanteaza premii oferite de Gaudi Bistro situat in imediata vecinatate a teatrului (Str.
Marti, 4 martie 2014, ora 18.30, va avea loc inaugurarea noii GALERII de ARTA "CALEA VICTORIEI 33" (Teatrul de Revista "Constantin Tanase", Calea Victoriei nr. 33) marcata de doua evenimente:
Evenimentul va fi unul cu adevarat inedit deoarece vedetele vor provoca publicul sa participe la un concurs live de bancuri!
Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti.
Topul celor mai ciudate tehnici spa • Tratamentele spa sunt cele mai in voga metode de relaxare si intretinere corporala. ... Exista insa si alte tehnici de relaxare cel putin ciudate, pe care multe persoane le prefera datorita eficientei lor.
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : hipermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.
Data de 30 Noiembrie este o zi importanta pentru intreg Poporul Ortodox si, in special, pentru Poporul Roman. ... Andrei a fost primul chemat de Mantuitorul la propovaduire. ... Impreuna vor forma grupul celor 12 Apostoli, cei mai apropiati de Mantuitorul.
google-analytics.com