Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (7.99 secunde)
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a anuntat lansarea a sapte linii de finantare, in valoare totala de circa 165 de milioane de euro, printre care se afla si cele destinate "dezvoltarii e-economiei", mai exact solutii electronice pentru e-business. IMM-urile interesate pot depune cererile de finantare incepand cu 2 septembrie.
Acest lucru se datoreaza faptului ca ei nu sunt siguri de drepturile si obligatiile care le revin - deoarece regulile inca variaza de la o tara la alta. Consumatorii se tem ca, daca fac cumparaturi in alta tara, nu vor beneficia de protectie impotriva inselaciunii si fraudei.
O firma-fantoma din Cluj isi cauta parteneri de afaceri in toata tara, carora le promite ca le diminueaza TVA de plata si le scade impozitul pe profit datorat statului.
Compania de transport al energiei electrice Transelectrica (TEL) va oferi actionarilor aproape 22 milioane lei din profitul obtinut anul trecut, dupa ce acestia au votat un dividend brut de 0,30 lei/actiune, cu 17% mai mic decat cel acordat anul trecut.
Aceasta este o carte care n-ar trebui sa lipseasca din nici o casa, mai ales acum, in vremuri de criza. Titlul este disponibil incepand cu data de 14 septembrie si se poate comanda de pe site-ul www.erd.ro si la tel 021-305.41.97.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Incepand cu luna iunie 2011, grupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM) functioneaza intr-un nou sediu, in Felix Office Building. Noile birouri clasa A, cu o suprafata de 900 de metri patrati satisfac cele mai exigente cerinte ale unei companii in expansiune.
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
127, aflat pe strada omonima, urmeaza aceeaai strategie de "preturi mici, zilnic". Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.300 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale. ... Plaja orara de deschidere: ... Tel.:
Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Targu Mures, marti, 29 aprilie 2014, ridicand numarul total de magazine in acest format la 80. ... aceeasi strategie de "preturi mici, zilnic".
Carrefour deschide primul sau supermarket din orasul Targu Jiu, joi, 28 august 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine inacest format la 80.
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81. ... 59-63, va asteapta cu o echipa de profesionisti gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!
Ce sport sa practici in functie de zodie La fel cum sporturile sunt diferite ca reguli si solicitare fizica, la fel sunt si zodiile ca temperament: ... In aceasta idee, fiecarei zodii i se potrivesc anumite sporturi, in functie de personalitatea specifica fiecarui semn al horoscopului.
Avantajele ros-albastrilor si echipa de start Trupa din Ghencea e, alaturi de Dinamo Kiev, singura de pe continent care a reusit sa castige consecutiv 12 tururi, serie inceputa in iulie 2006, si poate deveni lider solitar daca trece si de Vardar.
Rezultatele obtinute in aceasta etapa din cupele europene au consolidat locul 15 pe care Romania il ocupa inainte de aceasta saptamana. ... Dupa aceasta etapa, Steaua a adus un punct, la fel ca Astra, in vreme ce egalurile obtinute de Petrolul si Pandurii au adus impreuna un punct.
De ce alegi Sala de Fitness Dinamo? Sala de forta / fitness este o parte importanta a experientei tale de zi cu zi si o necesitate. ... Ai nevoie de o diversitate mare de posibilitati de antrenament pe aparate diferite; ... Atuurile Salii de Fitness Dinamo:
RCS & RDS a lansat ieri, la Craiova, DigiMobil - serviciul de telefonie mobila 3G.
Enciclopedia online Wikipedia, o enciclopedie libera multilingva creata de voluntari, a implinit sambata 10 ani de la infiintare.
In cel mult doua decenii, o generatia de tineri ar putea prezenta tulburari de auz, mai severe chiar decat persoanele in varsta, din cauza obiceiului de asculta muzica la iPod si MP3, la maximum.
Utilizatorul se foloseste de GPS-ul din telefon pentru a localiza diferiti pokemoni pe o harta in lumea reala, iar cand ajunge la locul unde se afla creatura respectiva, porneste camera foto.
google-analytics.com