Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (3.50 secunde)
Pentru vara acestui an, brandul Exotique va propune colectia de mobilier indian "Unique", piese de mobilier UNICAT, lucrate in mare majoritate din elemente ale unor piese vechi, reconditionate.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
A fost pusa, iar si iar, de nenumarate ori. ... De unde au venit? ... Un nor alb exista fara niciun fel de radacini. ... Nu trebuie sa ajunga niciunde, nu are nicio destinatie, niciun destin de implinit, niciun scop. ... nu are tel, nu are obiectiv de atins.
"Va doresc stationare placuta, timp de doua zile!". Discursul presedintelui de la Aeroportul "Henri Coanda" a fost incheiat ieri cu o formula cel putin ciudata: "Va doresc stationare placuta, timp de doua zile!", a spus Basescu la plecarea sa in Serbia si Muntenegru.
Mai multe echipe de cercetatori au incercat sa ofere un raspuns la aceste intrebari, obtinand date pretioase in studiile lor despre inteligenta lumii animale. Iata ce au aflat oamenii de stiinta:
Cineva despre care credeai ca te-a dat uitarii vine ca sa faci impreuna cu el planuri de vacanta, de colaborat a ceva pe linie profesionala, sau de locuit impreuna.
Premierul Calin Popescu Tariceanu analizeaza varianta unei alte nominalizari la Justitie, incercand sa evite astfel situatia ca presedintele Traian Basescu sa refuze semnarea decretului de revocare al lui Teodor Melescanu de la Ministerul Apararii, sustin surse liberale.
Gruparea palestiniana Hamas a anuntat ca este de acord cu un armistitiu cu Israelul pe o perioada de un an si jumatate. Conditia pusa de Hamas este ca Israelul sa ridice blocada impusa Fasiei Gaza.
Benjamin Netanyahu (foto) ar putea prelua functia de ministru de finante cand va deveni premier al Israelului a declarat marti o sursa din anturajul acestuia. Netanyahu incearca in prezent sa formeze guvernul de coalitie in urma alegerilor din 10 februarie.
In vederea asigurarii exercitarii dreptului de vot in perspectiva alegerii membrilor din Romania in Parlamentul European, serviciile publice comunitare locale de evidenta a persoanelor, situate pe raza judetului, au adaptat programul cu publicul astfel: - pentru ziua de 6 iunie, intre orele 8.00 - 16.00;
De altfel, liderul social-democratilor a sustinut inca din prima zi de cand a devenit presedinte ca oamenii care vor intra in partid sunt mult mai importanti decat tradatorii care au migrat la asa-zisii independenti si la PD-L.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat miercuri ca actiunea de blocare a activitatii Senatului este de fapt plata care se face pentru cei care au tradat Partidul Social Democrat si tanjesc acum dupa scaunul de la sefia acestui for legislativ.
Ministerul de Externe a precizat, ca, din ratiuni financiare, este incurajata participarea la concurs si plecarea la post in tandem a angajatilor MAE sot-sotie, in conditiile indeplinirii cerintelor posturilor respective si promovarii concursului.
Laura Cernahoschi publica pe VoxPublica un articol cu titlul "Spre parlamentul unipartinic, ca o tabara de nomazi cu cortul", pe care il puteti citi in continuare. ... Colegii de la Realitatea tv au facut calculul:
Comisia pentru egalitatea de sanse din Senatul Romaniei, in parteneriat cu Centrul FILIA si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, organizeaza marti, 11 mai 2010, ora 10:00, la Palatul Parlamentului, Sala Avram Iancu, Etaj P1, masa rotunda cu tema:
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a adresat o invitatie reprezentantilor PSD, PNL si PC, precum si tuturor celor care doresc sa se alature Opozitiei, sa-si uneasca eforturile, sa se aseze la aceeasi masa si sa inceapa construirea ‘‘proiectului de alternativa pentru Romania‘‘.
Cand vine vorba de simple declaratii, Opozitia este excelenta. In schimb cand vine vorba de un demers politic comun, PNL si PSD au opinii diferite.
Pusa in fata neincrederii occidentalilor, referitor la incapacitatea sa de a gestiona frontierele de vest ale Uniunii Europene, Romania a suferit un soc la auzul refuzului Frantei si Germaniei de a permite intrarea noastra in spatiul Schengen.
Si-a demonstrat cu varf si indesat incompetenta crasa, aroganta tipica marilor profitori politici, obsesia maladiva de a devaliza sistematic bugetul de stat.
Ambasada SUA reitereaza mesajul celui de-al 33-lea presedinte american. ... Ambasada SUA la Bucuresti nu a raspuns direct scrisorii adresate ambasadorului Mark Gitenstein de co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, in care acestia i-au solicitat sa se exprime in legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu despre Regele Mihai.
google-analytics.com