Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (2.89 secunde)
Asistenta medicala de urgenta, in perioada 1-2 mai a.c. ... Magda Marincovici) Asistenta medicala de urgenta in perioada 01- 02.05.2016, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, este asigurata de urmatoarele spitale de urgenta â€" adulti si copii: - Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel:
In calendarul popular, in aceeasi zi se sarbatoresc Sanzienele, fiinte mitologice care, in imaginatia colectiva, capata infatisarea unor fete invesmantate in ii, purtand pe cap cununi din spice de grau si din sanziene, plante ce infloresc in aceasta perioada.
Piata bursiera a traversat o saptamina buna, ultima saptamina de vara din an. In primul rind a crescut lichiditatea, ajutata mult si de tranzactiile cu actiuni Transelectrica.
A fost o perioada de stabilitate, majoritatea actiunilor lichide si-au gasit un suport destul de solid la cotatiile de saptamina trecuta, n-au scazut sub acestea insa nici nu au inregistrat cresteri semnificative.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Europa League, turul al doilea - Echipele romanesti s-au calificat, intr-o seara plina de surprize Astra, Pandurii si Petrolul au trecut de turul doi preliminar al Europa League intr-o seara de joi plina de surprize, cea mai mare fiind in disputa dintre olandezii de la Utrecht si luxemburghezii de la Differdange care merg mai departe in competitie.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
Franz Kafka, sarbatorit de GOOGLE printr-un logo special Franz Kafka este celebrat de Google printr-un logo special, la aniversarea a 130 de ani de la nasterea lui.
acela de a indruma spre stil si rafinament. Dupa ani de munca, este mandra ca Trends by Adina Buzatu este un reper al elegantei masculine. ... 83-85, tel +40 0720 660 661 BANEASA BOUTIQUE: Baneasa Shopping City, parter, tel +40 0720 660 662, COTROCENI BOUTIQUE:
Calea norilor albi, ca marturie vie si descriere a unui pelerinaj in Tibet in decursul ultimului deceniu de independenta si de traditie culturala nestirbita, este incercarea de a implini aceasta datorie, atat cat lucrul acest e posibil in cadrul experientelor si impresiilor personale.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! ... Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 04:00, cursa Tarom RO 155.
SI INVERS Halul de degringolada in care e, de fapt, puterea actuala se poate constata din mascarada maxima instrumentata de propaganda portocalie.
Inspectorii din cadrul Directiilor Sanitar- Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au verificat, recent, respectarea normelor de igiena in laboratoare de patiserie-cofetarie si unitati producatoare de cozonaci si in unitatile de ambalare a vopselei de oua.
google-analytics.com