Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.67 secunde)
Asta pentru ca banca le-a cerut celor de la Directia Muncii sa deschida un cont si respectivii nu au prevazut in buget doua sute de mii de lei pentru asa ceva.
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. ... In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
Citeva dintre afacerile politice de mari proportii au pornit, foarte interesant, prin aparitia unor informatii a caror sursa a ramas in anonimat. ... In aprilie 1997, s-a primit la redactii un fax, cu expeditor nespecificat.
Liderul de sindicat Stefan Tarca imi descria recent ajutorul social ca pe un ajutor acordat de stat, vremelnic, pentru o persoana aflata in dificultate. Si spunea el, ce problema poate avea un om de 30 de ani, de exemplu, perfect sanatos, pentru a cere ajutor social.
N-am avut palpitatii cand primarul Petru Filip a anuntat, acum cateva saptamani, ca ne-au suflat polonezii tramvaiele de sub nas. Nici n-am plans cu sughituri, nici nu mi-a venit sa-mi tai venele, de ciuda.
Recitesc niste note vechi, din iunie ‘90, cu sentimentul ca timpul s-a asternut peste intamplarile de-atunci, fara sa clarifice nimic. Oficiosul guvernului, ziarul "Azi", a publicat o lista de intelectuali indezirabili, in care figuram si eu, sugerandu-ni-se sa ne luam talpasita din tara.
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. ... Din pacate pentru liderii studentilor, ei sint reprezentantii unor tineri care sint mereu nemultumiti de conducerea Universitatii.
Lucrez in presa de noua ani, dar nu cred ca am fost vreodata atat de indignata de mersul lucrurilor intr-o institutie publica, asa cum mi s-a intamplat sa fiu la ora la care am scris aceste randuri.
FARCAS) Monsignorul Corrado Balducci (1923-2008) a fost unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati teologi italieni, membru al Curiei ("guvernului") de la Vatican, membru al Congregatiei pentru Evanghelizarea Popoarelor ("Propaganda Fide") si prieten personal al Papei Ioan Paul II.
Astfel de specimene ar trebui aduse sa vorbeasca la tembelizor ca sa vada tot natul si leatul ce dam la export. ... O pitesteanca de-a mea a gasit ceva interesant: ... Organizarea si coordonarea unor astfel de actiuni nu poate fi spontana si nici la indemana unor organizatori de ocazie.
Conform ultimului studiu realizat de Institutul de Politici Publice, parlamentarii galateni nici nu au excelat, dar nici nu sunt chiar pe ultimul loc in ceea ce priveste activitatea desfasurata in Parlament in ultima sesiune parlamentara.
Dupa vizita delegatiei FMI, guvernul are o misiune imposibila, si aceea de a reduce anual cu 0,5% din PIB cheltuielile cu salariile din sectorul bugetar.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Ce inseamna paritate PSD-PNL intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti?
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Creditele date pe banda rulanta, in multe dintre cazuri, si inlesnirea conditiilor de creditare au dus, asa cum era de asteptat, la un numar considerabil de restantieri. In vreme ce societatile de intermediere financiara se gandesc la tot felul de “ajutoare“ pentru plata ratelor, specialistii avertizeaza:
De la inceputul anului si pina in prezent, reprezentantii DGAI Dolj au distribuit crescatorilor de animale, sub forma de subventii, cu peste 350 de milioane de lei vechi mai mult decit in aceeasi perioada a anului trecut.
Neregulile savarsite de presedintele PPCD Constanta Liviu Scarlat, prezentate de Garda Financiara, sunt un subiect care merita efortul aprofundarii. Ele sunt complexe, iar cotidianul "Replica" de Constanta vi le prezinta pe larg.
Citeva mii de galateni ar putea ramine, incepind cu data de 31 martie, fara apa rece, apa calda sau caldura daca asociatiile de locatari ai caror membri sint nu se vor transforma in asociatii de proprietari.
Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au aplicat in primele 8 luni ale acestui un numar de 1.789 de sanctiuni in valoare totala de 1.643.100 de lei societatilor prinse pe picior gresit.
google-analytics.com