Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (5.08 secunde)
Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti.
CARTEA ESTE UN UNIVERS SECRET CREAT DE UN OM INZESTRAT CU GENIU (Voltaire) Infiintata in anul 1996, Editura Lider a avut de-a lungul timpului o evolutie spectaculoasa. ... Printre ele se remarca colectia Cultura generala, prin intermediul careia s-au lansat opere de larg interes, cum ar fi:
Dupa succesul care l-a introdus in circuitul mondial al festivalurilor de caricatura, fiind cotat cu 4 stele, Festivalul de la Calarasi " unul dintre cele mai mari din Estul Europei, cunoaste, cu editia 2013 o dezvoltare exploziva.
La oncologice, lista de asteptare e "goala" Numarul pacientilor cu cancer aflati in tratament cu aprobarea CNAS a ajuns la 7.531 Pentru prima data, in luna septembrie, lista de asteptare pentru tratament oncologic este "goala" si 7.531 de pacienti beneficiaza gratuit de moleculele aprobate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), a anuntat presedintele CNAS, Cristian Busoi.
In preajma vacantei de 1 mai va asteptam la "Targul Sarbatoreste romaneste" organizat de Piata Taraneasca in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, de vineri, 2 mai pana duminica, 4 mai, intre orele 10-18.
organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. ... De pe la 10,00 dimineata pana seara tarziu , in curtea Muzeului vor fi: ... dulciuri si podoabe, obiecte vechi si ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.
In showroom-urile Exotique puteti gasi o gama variata de fantani feng-shui, pe care le puteti achizitiona cu incredere. ... 021 - 316.96.94, 021 - 316.88.94, Fax: ... 0723.653.313 Showroom Pipera - Sos Pipera-Tunari 40B (vis-a-vis de Carrefour Market Pipera) Mobil:
La standul Co & Co Consumer 2002, firma importatoare de produse din medicina traditionala chineza, dar si distribuitoare, din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse extrem de cautate. "De la standul nostru puteti achizitiona produse precum:
Cicloturism la malul Dunarii, proiect de promovare nationala din bani europeni Tara noastra va exploata un nou segment al pietei turistice internationale si anume, cicloturismul, menit sa atraga pasionatii de ciclism, pescuit si eco-turism din toata lumea, la malul Dunarii.
Argila Albastra de Raciu a fost descoperita in comuna Raciu in urma exploatarii unui zacamant de argila galbena pentru ceramica. Argila Albastra de Raciu continua sa uimeasca lumea terapiei naturiste.
anunta lansarea proiectului Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o finantare nerambursabila in valoare de 145.351,70 euro.
Kiseleff nr 3 Targul de Toamna. ... Va asteptam la targul de toamna de vineri pana duminicadin curtea Muzeului National al Taranului Roman, de dimineata pana seara, cu fel de fel de bunatati pentru toate gusturile:
Asistenta medicala de urgenta, in perioada 1-2 mai a.c. ... Magda Marincovici) Asistenta medicala de urgenta in perioada 01- 02.05.2016, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, este asigurata de urmatoarele spitale de urgenta â€" adulti si copii: - Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel:
Reproducem in continuare aceste ganduri, care pornesc de fapt de la un articol mai vechi din Adevarul, dar si de la constatarea ca unii oameni din Calarasi merita sa aiba statuie inca din timpul vietii, iar unul dintre acesti oameni este CONSTANTIN TUDOR.
Targurile traditionale din curtea Muzeului National al Taranului Roman se redeschid cu Targul lui Ciresar organizat de Piata Taraneasca in perioada 12 - 14 iunie 2020.
Ceea ce tot anuntam de vreo luna a inceput sa se intimple. Directorii de pe la institutiile cu subordonare guvernamentala au inceput sa ramina fara functii. ... Neoficial e cit se poate de clar ce se intimpla. ... Pe undeva oamenii sint de inteles.
Congresul PSD a avut loc la capatul unei perioade de trei luni si ceva care a facut mai mult rau partidului decit cei patru ani de guvernare.
Congresul PSD a avut loc la capatul unei perioade de trei luni si ceva care a facut mai mult rau partidului decit cei patru ani de guvernare.
Notarul public Reta Anitei, sau avocatii dumneaei, ne-a trimis prin fax o plingere de dare in judecata pe care a notat ca-i de fapt un proiect.
Saptamina trecuta a fost una deosebit de densa in ce priveste reconfigurarea optiunilor doctrinare, reorientarea sau cautarea de noi aliante de catre principalele formatiuni de pe esichierul politic autohton.
google-analytics.com