Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.07 secunde)
Acest lucru se datoreaza faptului ca ei nu sunt siguri de drepturile si obligatiile care le revin - deoarece regulile inca variaza de la o tara la alta. Consumatorii se tem ca, daca fac cumparaturi in alta tara, nu vor beneficia de protectie impotriva inselaciunii si fraudei.
Banca Comerciala Romana (BCR) renunta la unele comisioane percepute la operatiunile fara numerar efectuate prin conturile curente si le majoreaza pe cele la operatiunile cu numerar la nivelul fix de 10 lei sau 10 euro, in functie de moneda care vizeaza serviciul respectiv.
Privatizata "cu succes" in 2006, societatea se afla in pragul insolventei, avand datorii de 840.000 de euro catre stat si alte restante catre creditori privati. Prima incercare a statului de a privatiza societatea dateaza din 2003.
Dupa aceasta deviza par sa actioneze societatile comerciale care participa la licitatiile organizate de catre institutiile constantene.
Cei care nu au completat formularele de actualizare pana la data anuntata de fiecare banca, vor avea conturile blocate. ... Dupa termenul limita de 31 martie 2010, in cazul clientilor activi care nu au realizat actualizarea datelor personale, BCR va realiza aceasta operatiune inainte de efectuarea oricarei alte operatiuni bancare.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. The Huffington Post In 2003 Arianna Huffington a candidat ca independent pentru functia de guvernator al Californiei, concurand cu ArnoldSchwarzenegger.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. The Huffington Post In 2003 Arianna Huffington a candidat ca independent pentru functia de guvernator al Californiei, concurand cu ArnoldSchwarzenegger.
Incepand cu luna iunie 2011, grupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM) functioneaza intr-un nou sediu, in Felix Office Building. Noile birouri clasa A, cu o suprafata de 900 de metri patrati satisfac cele mai exigente cerinte ale unei companii in expansiune. ... 021/650.00.71-74 Fax:
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
127, aflat pe strada omonima, urmeaza aceeaai strategie de "preturi mici, zilnic". Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.300 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale. ... Plaja orara de deschidere: ... 0374460892 Fax:
Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Targu Mures, marti, 29 aprilie 2014, ridicand numarul total de magazine in acest format la 80. ... aceeasi strategie de "preturi mici, zilnic".
Carrefour deschide primul sau supermarket din orasul Targu Jiu, joi, 28 august 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine inacest format la 80.
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81. ... 59-63, va asteapta cu o echipa de profesionisti gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
"In conformitate cu Hotararea Comitetului Executiv din 12.12.2011 va informam ca refuzul AJF Dolj de a efectua demersurile necesare in vederea intrarii in legalitate pana la 15.01.2012 va determina aplicarea sanctiunilor statutare, putandu-se ajunge inclusiv la excludere", asa suna instiintarea trimisa pe 22 decembrie 2011 de Adrian Stangaciu, consilierul juridic al FRF, catre sefii AJF Dolj.
Campioana Romaniei are drept sa joace in Liga Campionilor Steaua a primit de la UEFA un an de suspendare din cupele europene, dar este "in perioada de probatiune" pentru urmatorii cinci ani.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... 3-5, Cladirea City Gate, Turnul de Nord, et.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, Mandinga pleaca intr-un turneu care va cuprinde Azerbaidjan si Turcia, doua tari in care trupa a adunat foarte multi fani. ... Voi canta si dansa alaturi de Elena si baieti.
Exotique este un nume deja cunoscut pe piata de mobila din Romania.
google-analytics.com