Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (4.53 secunde)
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
Autoritatile au reusit inca o data sa bulverseze intreg mediul de afaceri romanesc (si nu numai) prin modificarile aduse Codului Fiscal. De data aceasta, pe langa majorari de impozite, oamenii de afaceri romani au fost obligati sa inghita si incredibilele balbe ale guvernantilor.
Telecentrul este un spatiu public (o incapere) dotat cu cel putin doua aparate telefonice, doua calculatoare, un fax, pe care toti locuitorii satului sau comunei respective le pot folosi, contra cost, pentru a comunica in situatii de urgenta sau pur si simplu pentru a tine legatura cu familia, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Romanii sunt foarte atrasi de achizitia unei francize, daca aceasta costa mai putin de 15.000 de euro, declara reprezentantii CHR Consulting, compania care a organizat recent Salonul International de Franciza RoFrancize.
Intalnirea a avut drept obiect contractul incheiat de SC Astral Telecom SA cu consumatorii, operator pe care UPC Romania l-a preluat.
Fermierii si lucratorii din pensiunile agroturistice din tara vor fi instruiti la Craiova, in scopul dobandirii de cunostinte noi impuse de Uniunea Europeana, precum si de tehnologii si practici moderne, necesare pentru a pune in valoare investitiile realizate cu fonduri europene.
Romanii vor putea sa beneficieze de asistenta medicala in statele Uniunii Europene doar pe baza cardului european de asigurat care va costa 2,166 RON.
Maria Filip si Vicentiu Iordache, fostul director, respectiv adjunct al Administratiei Finantelor Publice (AFP) Craiova, au fost incadrati consilieri cu rang superior in cadrul Serviciului de control fiscal persoane fizice in cadrul aceleiasi institutii.
Intr-o societate care urmareste modelele occidentale, un serviciu de consultanta in domeniul resurselor umane facut cu seriozitate, onestitate si calitate a produsului iti poate aduce profit.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a elaborat alt proiect de act normativ prin care se modifica metodologia de solutionare a deconturilor cu sume negative de TVA adaugata cu optiune de rambursare.
' Evolutia bursei de valori Bucuresti Saptamana aceasta piata de capital s-a situat pe un trend de consolidare, in nici una din sedintele de tranzactionare indicele BET neinregistrand o variatie mai mare de 1%.
Investitorii pot cumpara incepand de azi obligatiuni emise de Banca Europeana de Investitii (BEI), in cadrul ofertei de obligatiuni emise in Romania.
Un proiect al Comisiei Europene prevede inlesnirea conditiilor prin care cetatenii pot lua credite mai usor de oriunde de pe teritoriul tarii, potrivit Agentiei Reuters, citata de Mediafax.
Aveti grija ca aceasta imagine sa nu fie banala, plictisitoare sau incompleta, ci, dimpotriva, mizati pe originalitate, concizie si persuasiune“, noteaza site-ul www.lucrez.ro.Ce informatii cuprinde CV-ul europeanDaca, pâna anul acesta, forma CV-ului era prea putin importanta, în sensul ca modelul de CV putea sa fie luat de la xeroxul din colt, de pe net sau putea fi folosit unul dintre modelele din Word, o data ce România a devenit parte a UE, majoritatea angajatorilor solicita acum angajatilor CV european.
Pe cat de mult ne dorim aceasta vacanta, pe atat de mult vrem ca o companie serioasa sa se ocupe de toate aspectele mai putin cunoscute, dar care indeplinesc un rol esential in armonia unei calatorii de neuitat.
Directoratul pentru Competitie al Comisiei Europene a comunicat ca nu a primit o notificare cu privire la tranzactia dintre The Rompetrol Group si compania KazMunayGaz.Ofiterul de presa al Directoratului pentru Competitie al Comisiei Europene a declarat ieri pentru NewsIn ca The Rompetrol Group si compania KazMunayGaz nu au trimis o notificare privind tranzactia de vânzare a 75% din compania olandeza The Rompetrol Group (TRG) catre compania kazaha KazMunayGaz.Potrivit reprezentantului Directoratului pentru Competitie, „companiile trebuie sa-si calculeze cifra de afacere si, în functie de dimensiunile acesteia, sa notifice tranzactia fie Comisiei Europene, fie autoritatilor nationale de concurenta“.
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, cu sediul in bdul Lacul Tei, nr. ... 021/303.73.05, fax: ... De aceea, noua licitatie se va face la un pret cu 25% mai mic decat precedentul. ... 577/2002 - privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a OUG nr.
In urma unei investitii de peste 2 milioane de euro, operatorul de telefonie mobila Cosmote a finalizat relocarea si extinderea activitatilor principale de relatii cu clientii intr-o cladire amplasata in Iride Business Park, se precizeaza intr-un comunicat de presa.
Directia Apelor Dobrogea - Litoral (DADL) va incepe de maine vanzarea caietelor de sarcini pentru licitatia publica privind inchirierea plajelor, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al DADL, Catalin Anton.
Astfel, este vorba despre aprobarea finantarii a 25 de proiecte de comunicare ale asociatiilor romanilor din Italia cu suma de 450.000 lei."Este un sprijin care vine in intampinarea asteptarilor structurilor asociative romanesti din Italia" a declarat Camelia Spataru, purtatorul de Cuvant al Guvernului.Finantarea se face din bugetul aprobat pe anul 2008 al Cancelariei Primului-Ministru, pentru Agentia pentru Strategii Guvernamentale.Asociatiile trebuie sa fie organizatii de tip non-profit, inregistrate pe teritoriul Republicii Italiene, al caror obiect de activitate il constituie dezvoltarea si integrarea sociala, economica si culturala a comunitatilor de romani in cadrul general al societatii italiene.
google-analytics.com