Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (4.92 secunde)
Sorin Oprescu a cuprins in bugetul Primariei Generale pe 2010, votat si de consilieri, 4 milioane de euro pentru echipamente si mobilier de instalat in noul sediu, dotari cu care ar fi trebuit sa ia in primire cladirea de la proprietar, pentru care plateste 2,4 milioane de euro fara TVA chirie anual.
APC solicita constituirea unui fond de garantare a vacantelor! ... Magda Marincovici) Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) solicita Guvernului Romaniei adoptarea, de indata, a unei ordonante de urgenta care sa prevada constituirea unui fond de garantare a pachetelor de servicii turistice achitate, in avans, de consumatori.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Galatenii vor putea plati taxele si impozitele locale pe anul 2006 incepind cu data de 9 ianuarie, a declarat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit aceleiasi surse achitarea darilor locale a fost devansata cu citeva zile pentru evitarea producerii aglomeratiei la ghiseele Directiei de Fiscalitate.
Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere - redusa la o singura cifra. De exemplu - daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 - numarul destinului va fi: ... Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy.
Lui Pitagora i-au trebuit 20 de ani, retras in Egipt, ca sa inteleaga misterele numerelor. Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar.
Interviu acordat de: ... Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta a lasat Primarii Harsova o nota de plata de 10 miliarde de lei pentru cei 200 de someri care erau folositi la lucrarile de salubrizare.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca, in urma cu doua zile, a primit un fax de la Electrocentrale Galati prin care i se solicita aprobarea pentru majorarea cu circa 42% a costului de productie al gigacaloriei.
În ultimii ani, recrutarea de angajati on line a luat amploare si se dezvolta pe zi ce trece.
În ultimii ani, recrutarea de angajati on line a luat amploare si se dezvolta pe zi ce trece.
COMUNICAT DE PRESA Bucuresti, 10 martie 2015 Academia de Stiinte Medicale anunta lansarea proiectului cu titlul DEZVOLTAREA COMPETENTELOR IN TRANSPLANT, identificat cu nr. POSDRU/186/3.2/S/155295 in cadrul cererii de propuneri de proiecte nr.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza.
De ce e o gogorita stirea ca multinationalele si-au trimis angajatii la proteste (Autor:
Circul politic dambovitean nu i-a ocolit nici pe oficialii Internationalei Socialiste, despre care se spune ca ar fi sarit in ajutorul social-democratilor lui Nastase in urma S.O.S.-ului transmis de acesta din urma.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Amintind lungul sir al evenimentelor in care membrii ai partidului Actiunea Populara au suferit represalii pentru a „li se inchide gura”, Max Badin, presedintele AP Constanta, a subliniat in cadrul unei conferinte de presa de vineri, 7 octombrie a.c., ca furtul de acum trei zile din sediul AP a fost in fapt o noua incercare de intimidare.
google-analytics.com