Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.15 secunde)
VIN LA CONGRES, acolo se va judeca daca Ponta va ramane la conducerea PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a lipsit in ultimele doua luni de la toate sedintele PSD, dupa ce la Comitetul Executiv de la finele lui 2014 i s-a imputat ca s-au pierdut alegerile prezidentiale din cauza trecutului sau comunist.
Dintre statele foste comuniste, Romania, alaturi de Polonia si Bulgaria, constituie in prezent o tara cu o emigratie neta, adica numarul persoanelor plecate sa munceasca afara este mult mai mare decat numarul celor care vin sa lucreze la noi.
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica.
Romania ar putea castiga intre 120 si 300 de milioane de dolari in perioada 2008-2012 numai din vanzarea unor certificate, echivalent a zece milioane de tone de emisii de carbon.
Daca la finele primului trimestru din 2005 erau inregistrati peste 56.000 de utilizatori de instrumente de plata prin Internet, in acest an numarul lor a depasit cifra de 117.000.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale.
La Club Melody din statiunea Mamaia s-a desfasurat aseara festivitatea de decernare a premiilor pentru cele mai bine clasate firme la cea de a XIII-a editie a Topului Judetean al Firmelor 2005.
In hotararea aprobata de Guvern se prevede ca statul va suporta 50% din valoarea pretului de achizitie a unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 de capete, dar nu mai mult de 2.000 de lei pe cap de animal.
BRD Groupe Societe Generale este una dintre bancile care au incredere in potentialul de dezvoltare al Olteniei. ... De la inceputul anului si pana in prezent, numarul de sucursale si agentii deschise in ultimul an in regiune (Dolj si Olt) a crescut considerabil.
Controalele facute recent de catre reprezentantii Primariei si cei ai societatii Apaterm la un numar de 37 de asociatii de proprietari din municipiul Galati, care in perioada iulie-septembrie 2006 nu au facut nici o plata in contul societatii, au scos la iveala o serie de deficiente care au fost scump platite de catre administratorii sau de presedintii asociatiilor.
Un numar de 15 inspectori ai Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral si ai altor structuri similare din tara vor patrula in sezonul estival 2007 pe plajele din statiunile romanesti de la Marea Neagra pe ATV-uri, inarmati cu telefoane mobile si imbracati in uniforme.
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele. Daca varsta maxima pana la care poate fi accesat un produs bancar poate ajunge pana la 75 de ani, varsta minima tinde catre zero.
Normele si amenzile drastice aplicate de Autoritatea National Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) fac ca in preajma Sarbatorilor pascale, taranii sa nu-si mai poata vanda mieii, iar romanii sa cumpere miei proveniti din import.
Lipsa locurilor de munca reprezinta o bila neagra pentru anumite localitati din judetul Galati, lucru oglindit si in numarul persoanelor care nu au un loc de munca aflate in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM).
Agentii economici care nu depun la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) declaratiile privind comisionul datorat pentru gestionarea cartilor de munca ale salariatilor vor fi sanctionati cu sume cuprinse intre 3.000 si 6.000 de lei, ne-a declarat inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea.
Din aceasta luna se colecteaza primii bani în conturile fondurilor de pensii administrate privat (pilonul II), la care au aderat persoanele pâna în 35 sau 45 de ani.
Acest lucru ar putea deveni posibil daca proiectul de lege al negocierilor colective va fi adoptat de Parlamentul Romaniei. Ramane de vazut daca forma initiala a proiectului nu va suferi modificari ce pot fi aduse de reprezentantii organizatiilor sindicale sau ai diferitelor ministere de specialitate.
Activitatea sanitara-veterinara desfasurata, in perioada 11-17 august a.c., de Serviciile si Birourile din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta, s-a concretizat printr-un numar de 264 controale.
Agentia Romana pentru Investitii Straine si-a revizuit previziunile privind valoarea investitiilor straine directe atrase de Romania in acest an, de la sapte miliarde euro la opt miliarde euro, prognoze care sunt insa sub estimarile ministrului Economiei, Varujan Vosganian, de zece miliarde euro.
Compania Romarm Bucuresti va mentine anul viitor un numar mediu maxim de 1.200 angajati care sa asigure intretinerea si paza unitatilor pana la privatizare, cu 300 de persoane mai putin decat in 2008, in timp ce Avioane Craiova isi va pastra actuala schema de personal, care include 100 de salariati.
google-analytics.com