Cautare

4210 de rezultate pentru "numar contact fix" (5.75 secunde)
Clientii abonamentelor de internet fix incepand cu Fiberlink 200 au 5 GB de trafic inclus gratuit sau 10 GB de trafic cu numai 10 lei pe luna, in timp ce utilizatorii care nu au si internet fix de la operator trebuie sa plateasca 15 si, respectiv, 25 lei pe luna.
Vodafone are divizii in 26 de tari, 49 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.
Incepand de anul acesta, Taxi Meridian devine partener oficial al festivalului B’ESTFEST Summer Camp pe partea de transport, astfel incat fanii festivalului vor avea la dispozitie o parcare speciala de taxiuri, cu tarif fix, chiar la iesirea din B’ESTFEST Park!
Cele doua fraze, "Soarele e fix si Pamantul se misca" precum si "Pamantul e fix si Soarele se misca in jurul lui" nu reprezinta decat doua conventii diferite care privesc doua sisteme de coordonate diferite".
Iohannis si Boc au facut fix acelasi lucru! ... Firma Concefa a facut fix acelasi lucru: a avut relatii contractuale cu Primaria Sibiu, a varuit niste fatade si, dupa aceea, domnul presedinte Klaus Iohannis a iesit si si-a asumat acest lucru public.
Nu a putut sa o faca pana la capat, alegand sa pastreze din naravurile inaintasilor fix ce nu trebuia.
Ne-am trezit noi ii mai destepti, sa ne temem de drobul de sare, sa ne aratam obiectivi si echidistanti fix in cele legate de religie si traditie, fix in ceea ce tine de suflet...
Pai suna fix ca o campanie electorala, fix ca niste lucruri adevarate, intr-adevar, dar pe care cat pret poate pune unul ca Stolojan, pe care l-am vazut pana acum doar certandu-se cu PNL sau aplaudandu-l pe Basescu?
La aeroport, primesc pliante in limba spaniola cu informatii si date de contact, printre care numere de urgenta, harta Bucurestiului si a Arenei Nationale, puncte de atractie turistica, dar si datele de contact ale Ambasadei Spaniei.
Desi a avut un contact, fizic si verbal, cu entitati nepamantene, C.B.
O interceptare inseamna ca piloti de avioane de vanatoare sunt ridicati si reusesc sa se apropie suficient pentru a stabili nu numai un contact vizual cu OZN-ul, dar si sa obtina blocarea tintei pe radarul de bord.
Daca in 2012, cele 786 de firme producatoare sau distribuitoare de produse din ciocolata raportau un profit net de 107,3 milioane lei, in 2017 se estimeaza ca acesta a fost de 306, 1 milioane lei, la un numar de 758 de firme.
Plus ca, pentru mine, 7 e un numar norocos". Laura Ivancioiu a facut radio 10 ani, la 21, Delta RFI, Total si Radio Contact. Dupa matinalul de la Radio Contact, alaturi de Razvan Popescu, Laura si-a deschis agentia de PR Deci Se Poate.
transmis de la cimpanzei la om la inceputul secolului al XX-lea in Africa, a cauzat una dintre epidemiile care au lasat in urma cel mai mare numar de morti din ultimii 50 de ani:
Nu a gasit nici un semn cum ca fiinte extraterestre au intrat in contact cu oamenii sau ca guvernul ar fi restrictionat anumite lucruri in mod deliberat. ... Hanes se ocupa de factorul teama care apare in cazul multor piloti care intra in contact cu obiecte neidentificate.
Dar speram sa aducem in atentia cititorului crampeie din istoria fascinanta a aromanilor balcanici, dintre care un numar destul de mare ne sunt azi concetateni. ... In capitala bizantina se pastrau consemnate informatiile despre popoarele cu care imperiul intra in contact, care locuiau in imperiu sau cu care aveau razboaie.
Noul numar The Grand Magazine este un omagiu adus unui capitol esential in existenta oricui: ... Cat despre moda, veti fi surprinsi sa descoperiti in acest numar cum reuseste sa transforme notiunea de vintage in forward.
- organizarea de sesiuni individuale si colective de informare si consiliere " pentru un numar de peste 860 de persoane din mediul rural;
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii". ... Ce il deosebeste de cele de dinaintea lui il reprezinta faptul ca este primul numar din cel de-al zecelea an de existenta.
(...) (Nicolae Ceausescu - n.r.) s-a uitat fix in ochii mei si a strigat: ... În decurs de un an, era mai mult decat evident ca o factiune a inlaturat alta, probabil in contact direct cu Moscova, unde Gorbaciov isi daduse seama ca sistemul lui Ceausescu se va prabusi.
google-analytics.com