Cautare

310 de rezultate pentru "numae informati" (4.11 secunde)
Utilizatorii de telefonie si de Internet vor fi mai bine informati referitor la conditiile de furnizare a acestor servicii. Aceste prevederi sunt incluse intr-un proiect de decizie lansat de Autoritatea Nationala de Reglementare a Comunicatiilor (ANRC), se arata intr-un comunicat al institutiei.
De exemplu, la Campingul "Elodie" din Jupiter, fiecare turist achita 10 lei pentru campare si 4 lei pentru autoturism (paza este asigurata 24 de ore din 24) in cost fiind incluse si de mai multe facilitati - energie electrica, grupuri sanitare cu cabine de dus individuale, club cu televizor si cablu, un loc special pentru joaca celor mici, spatii pentru servit masa, serviciu de receptie permanent, in care sunt informati, primesc sau expediaza corespondenta si isi pot pune la adapost obiectele de valoare.
Mereuta sustine ca posesorii de centrale termice ar trebui informati foarte clar despre costurile unui metru cub de gaze si de reglementarile existente in Uniunea Europeana.
Angajatii, instruiti Potrivit actului normativ, angajatii care muncesc in conditii de izolare trebuie sa fie informati in legatura cu manevrarea echipamentului de munca si starea acestuia (fiabilitate si accesibilitate), riscurile de accidentare si modul de actiune in caz de aparitie a acestora, comportamentul adecvat in cazul producerii unei avarii sau al aparitiei unei situatii critice, utilizarea echipamentului individual de protectie, primul ajutor, utilizarea sistemului de supraveghere si de legatura cu exteriorul.
Flutur contraataca aducand ca argument faptul ca bunele conditii agricole si de mediu au fost aprobate printr-un ordin al Ministerului Agriculturii si vor fi impuse agricultorilor dupa integrarea in UE, ei fiind informati in legatura cu aceste conditii.
Turistii ar trebui insa informati cu privire la aceste asigurari inainte sa cumpere pachetul oferit de agentii. La o vacanta in Grecia, care pentru unii inseamna pregatiri minutioase si multe economii, nu se poate renunta asa usor, nici macar in cazul unor astfel de evenimente.
Daca doriti sa aplicati pentru o slujba in strainatate ar fi mai bine ca inainte de a redacta CV-ul sa va informati cu privire la aceste reguli.
Prin urmare, Comisia recomanda asigurarea protectiei impotriva ambelor tipuri de ultraviolete. Comisia este de asemenea interesata ca cetatenii sa fie mai bine informati cu privire la caracteristicile reale ale produsului.
Avand in vedere faptul ca salariul nu le permite sa economiseasca intotdeauna, craiovenii se vad nevoiti sa faca un credit in momentul in care doresc sa investeasca.
"Am impartit pliante, am facut si poze cu cei prezenti la aceste intruniri, tocmai pentru a nu putea afirma ca nu au fost informati, si le-am dat ca sarcina intocmirea rapoartelor referitoare la ajutoarele de stat primite.
De asemenea, clientii straini sunt informati de aceste firme ca odata cu intrarea pe piata a companiilor aeriene cu preturi reduse, accesul catre estul Europei a devenit mai simplu si mai ieftin.
"Am avut surpriza, pentru prima data in Romania, sa fim informati si sa putem sa incheiem contracte pentru vara viitoare.
Prezent la aniversarea a sapte ani de tranzactionare la Bursa a SIF 1 Banat-Crisana, Teodor Stolojan a declarat ca actionarii companiilor de utilitati ar trebui sa fie informati cu privire la ce-i asteapta atunci cand acestea se listeaza.
Cu alte cuvinte, cei care lucreaza cu bancile trebuie sa fie informati despre pozitia lor pe piata. De aceea, orice clasament al institutiilor de credit este binevenit, mai ales ca in ultimii ani au aparut multe banci comerciale noi, mai mici, care insa cuceresc cote de piata importante.
Reprezentantii sectorului bancar sunt, si ei, de parere ca potentialii clienti trebuie sa fie informati in legatura cu costurile reale ale unui credit.
Cu aproape o luna inainte trebuie informati: avocatul, banca, medicul de familie, compania de asigurari, scoala pe care o frecventeaza copiii, familia si prietenii.
Desi actul parea extrem de simplu si clar, pana in prezent reprezentantii principalelor institutii locale nu au fost informati despre prevederile legislative.
Pe langa faptul ca multi dintre cei vizati de acest ordin nu au aflat inca despre aceste noi reglementari, cei care au fost informati se declara nemultumiti de noile tarife pe care trebuie sa le plateasca.
In plus, participantii la acest program vor fi informati cu privire la importanta respectarii acquis-ului comunitar, precum si despre regulile si conditiile referitoare la operarea pe piata unica europeana, sursele de finantare europene si procedurile de accesare a fondurilor structurale.
"Oamenii nu sunt suficient de informati, iar noi crescatorii nu avem resursele necesare sa facem aceasta informare. Numai in interval de o luna, preturile au scazut foarte mult pe piata interna, de la 9,8 pe kilogram de carcasa de porc s-a ajuns la 5,8 lei.
google-analytics.com