Cautare

310 de rezultate pentru "numae informati" (2.59 secunde)
"Indiferent de orice vot din Parlament privind eventualitatea retinerii deputatului Pasat, suntem informati de institutiile statului roman ca acesta santaja primari si oameni de afaceri, ii teroriza si recurgea inclusiv la acte de violenta.
De asemenea, mai multi parlamentari s-au aratat nemultumiti de faptul ca nu sunt informati in legatura cu aceste intalniri si ca afla din presa despre strategia partidului.
Unii parlamentari PDL se declara nemultumiti de faptul ca nu au fost informati de amanarea CNC al partidului si ca sunt lasati in "deruta" si au apreciat ca nici Emil Boc, nici Vasile Blaga sau Adriean Videanu nu se ocupa de partid.
Oamenii slabi isi schimba de la o zi la alta parerea si nu numai ei, ci si cei care poate ca devin mai bine informati.
"Am vazut un interviu intr-un ziar al unui gargarita, gagauta de la minister, ca ei au fost informati cu doar trei zile in urma despre acest proces.
alegatorii trebuie sa fie informati cu privire la efectele referendumului; participantii la scrutin trebuie sa poata raspunda la intrebari doar prin "da", "nu", sau prin vot alb.
Peste 2000 de absolventi ai Academiei de Politie au fost informati ca nu vor primi un loc de munca. Suntem contemporani cu cel mai incompetent guvern din istoria moderna a Romaniei.
Informati de noi despre aceste doua anunturi, uimitor, nici Chelaru, nici Grebla nu stiau de ele. Iata ce ne-au declarat.
"Va trebui sa fim informati in legatura cu elementele de neconstitutionalitate, care dintre prevederile hotararii Guvernului ar putea fi in acest moment evaluate dintr-o alta perspectiva, juridica si constitutionala, si de aceea este normal sa avem o oarecare rezerva in ceea ce priveste a ne pronunta intr-o directie sau alta", a afirmat Diaconescu.
Se spune ca Basescu si Boc nu ar fi fost corect informati si nu ar cunoaste ca 40 de firme ale clientelei lor politice au lansat deja investitii de multe sute de milioane pentru achizitionarea unui prim lot de 1.200 de ambulante.
Un vicepresedinte de la Institutul National de Statistica nu a acceptat initial sa intre in reteaua agentilor informati. Urmarile imediate au fost presiunile si amenintarile cu demiterea, daca nu consimte la furnizarea informatiilor solicitate.
In acest context domnule Prim-Ministru va solicit sa ma informati care sunt criteriile dupa care s-au stabilit conditiile de acordare a banilor din fondul de rezerva a guvernului catre comunitatile locale.
o Pentru a fi mereu informati cu privire la gradul de poluare a aerului si pentru a sti unde sa intervenim taghetat in vederea reducerii poluarii, am achizitionat autolaboratorul de monitorizare a aerului.
Pentru a alege in cunostinta de cauza, ei trebuie informati. Trebuie sa li se ofere sansa de a-si privi candidatii, de a-i asculta in dialog, sau macar in monolog, daca nu vor sa participe la dezbateri electorale.
"Voi sprijini, in calitate de prim ministru, efortul presedintelui interimar de a garanta in totalitate independenta si buna functionare a institutiilor statului, Curtea Constitutionala a Romaniei, toate instantele, parchetele, agentiile importante de combatere a coruptiei, serviciile de informati ale statului, iar presedintele interimar va avea din partea Guvernului o garantie si un sprijin constant in acest sens.
Sunt convins ca au facut-o, sunt convins ca si Crin Antonescu si Victor Ponta sunt informati despre daunele aduse de lovitura de stat pe care au aplicat-o institutiilor romanesti." Refuz sa cred ca, daca ati fi stiut despre pregatirea unei lovituri de stat ati fi lasat lucrurile sa mearga pana la capat.
pentru ca sa fiti informati corect din partea societatii civile din Romania si pentru a combate dezinformarile facute la organismele europene de catre domnul Basescu si adeptii sai.
Social democratii si liberalii au misiunea sa promoveze participarea romanilor la scrutinul din 9 decembrie dar si sa la lanseze informati ca Traian Basescu il va propune pe Emil Boc daca USL nu obtine 50% din mandate iar Vasile Blaga a incheiat un pact secret de colaborare dupa alegeri cu Dan Diaconescu.
Totodata, pesedistii s-au plans de faptul ca nu sunt consultati/informati cand vine vorba de regionalizare si ca afla mai multe detalii de la televizor.
Ceea ce s-a si intamplat si cu Adrian Nastase, care a fost schimbat (unii, oameni mai informati decat mine, spun ca intr-o veritabila "noapte a cutitelor lungi") din functia de presedinte al PSD, ulterior el fiind pus in situatia sa renunte si la alte demnitati.
google-analytics.com