Cautare

310 de rezultate pentru "numae informati" (2.61 secunde)
Noi am avut norocul sa-i aflam din gura catorva concitadini ceva mai informati decat cei interpelati anterior. Astfel, un pensionar care juca sah linistit ne-a spus:
Poate vor si oamenii de acolo sa citeasca cugetarile fostului prim ministru, ministru, blogger, scriitor, deputat, Adrian Nastase.Vreau ca si cei de la Rahova sa fie informati", a spus Staicu.
Presedintele comisiei de politica extrena din Senat, Titus Corlatean, a declarat ca parlamentarii din comisiile de specialitate nu au fost informati in legatura cu posibila expulzare a unui atasat militar ucrainean si a subliniat ca informatiile trebuie tratate cu discretie si reticenta.
Liderii PSD nu au de ce sa fie deranjatiLa randul sau, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a sustinut ca liderii PSD nu au de ce sa fie deranjati de faptul ca nu au fost informati ca o delegatie a mers saptamana trecuta la FMI, aratand ca delegatia a fost pentru informare si pentru a vedea care este atmosfera.
"Decizia de a lua un imprumut sau nu va fi luata de Guvernul Romaniei dupa consultarile pe care acest comitet interministerial le va avea, comitet din care fac parte reprezentanti din ambele partide politice", a declarat Boc, fiind intrebat de presa daca social-democratii au fost informati despre intentia Guvernului de a lua un imprumut de la FMI.
Acesta a adaugat ca reprezentantii Consiliului pentru IMM-uri au cerut guvernului un program de implementare si unul de monitorizare a imprumutului cu FMI, dar ca nu au fost informati de nimic.
Orasenii sunt mai informati despre europarlamentare decat oamenii din mediul rural, dar si mai inversunati impotriva politicienilor, despre care cred ca nu ii reprezinta.
Directorul a precizat ca angajatii au fost informati cu privire la situatia companiei si nu exista tensiuni din partea acestora.
"In calitate de organizator al alegerilor in municipiul Bucuresti, prefectul Capitalei are obligatia de a se asigura prin toate mijloacele ca bucurestenii sunt informati corect asupra drepturilor si obligatiilor ce le revin la scrutinul electoral de duminica".
Mi s-a parut un lucru absolut inadmisibil, mi se pare inadmisibil ca ministrii nostri si noi ca partid sa nu fim informati despre intentia a primului ministru de a-l invita pe Traian Basescu sa-si tina speech-urile in fata camerelor de televiziune acolo la Guvern.
Cred ca tema paralmentului ar trebui sa fie una de sine-statatoare care sa tina intr-adevar de o revizuire complexs a Constitutiei asupra careia oamenii sa fie informati pe acest subiect ", a adsugat Iorgulescu care crede ca ar trebui luat in seama articolul 57 din Constitutie.
Va facem cunoscut faptul ca cetatenii trebuie informati corect, astfel incat sa isi poata exercita dreptul la vot in cunostinta de cauza", se mentioneaza in solicitarea social-democratilor din Dolj.
Consider ca subiectul apararii antiracheta trebuie sa fie de actualitate si pe agenda Parlamentului European, pentru ca este necesar sa fim informati asupra riscului proliferarii programelor balistice.
Acestia au declarat ca decizia candidatului PD-L este gresita pentru ca in felul acesta ii lipseste pe alegatori de dreptul fundamental de a fi informati inainte de a se prezenta la urne", a precizat acesta prin intermediul unui comunicat de presa.
Noi nu am fost consultati, nu am fost informati", a spus Ponta. Presedintele PSD a subliniat ca prioritate are demiterea Guvernului Boc, nu de suspendarea presedintelui Traian Basescu.
Noi nu am fost consultati, nu am fost informati", a spus Ponta. Presedintele PSD a precizat ca prioritate are demiterea Guvernului Boc, nu de suspendarea presedintelui Traian Basescu.
Nu stiu de unde-o fi inteles dl Maior, care se presupune ca este unul dintre cei mai "informati" romani, ca extradarea lui Omar ar fi fost inevitabila, in cel mai scurt timp?
Abia atunci, in cunostinta de cauza si bine informati, bucurestenii vor putea sa voteze la un eventual Referendum, cele doua variante simple de DA sau NU.
• "Puteati macar sa-i informati pe oameni si nu se le trimiteti direct fluturasii cu pensia taiata, fara nicio explicatie.
Avand in vedere cele de mai sus, va rog, domnule ministru, sa ma informati cu privire la motivele care au determinat nerespectarea de catre delegatia romana participanta la reuniunile ONU de la New York (septembrie, 2010) a prevederilor Vademecum-ului privind folosirea limbii franceze - document cunoscut in intreg spatiul francofon sub denumirea de "Vademecum-ul de la Bucuresti" - , precum si cu privire la masurile concrete pe care le veti intreprinde, in sensul recomandarilor OIF si APF, pentru ca acest gen de situatie sa nu se mai repete si Romania sa se bucure pe plan international de statutul de partener serios si credibil care isi respecta cu rigurozitate angajamentele.'
google-analytics.com