Cautare

310 de rezultate pentru "numae informati" (2.88 secunde)
Cred foarte mult ca, daca romanii sunt corect informati, putem deveni si o tara in care sa ne respectam unii pe altii si sa fim solidari cu viitorul tarii si mai cred ca avem obligatia sa ne facem cunoscute valorile, valorile noastre, valorile care caracterizeaza poporul roman si care sunt legate de inteligenta, de omenie...
Reprezentantii Salubritatii au fost informati neoficial ca nu pot participa nici macar la negocierea directa, deoarece primaria ar incalca un articol din Ordonanta referitoare la achizitiile publice.
Deputatul PSD a spus ca s-au purtat discutii cu raportorul Parlamentului European pentru Romania, Pierre Moscovici, urmand a fi informati comisarul european pentru extindere, Oli Rehn, si comisarul european pentru justitie si afaceri interne, Franco Fratini.
Dorinta mea e sa fim informati. - Aceasta masinarie de manipulare si dezinformare care nici macar nu stiu daca isi are toate originile la noi in tara nu ne poate duce la lucruri bune.
Pâna la ora 11.10, Broker Cluj (cu simbol BRK) a fost suspendat pentru a fi informati toti clientii ca era prima zi ex-majorare si ca nu mai este valabila limita procentuala de +/- 15%.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a mentionat ca liderii Aliantei au fost informati in legatura cu situatia din zonele afectate printr-un raport realizat pe baza informatiilor prezentate de parlamentarii care au fost in teritoriu la sfarsitul saptamanii trecute.
In consecinta, oameni de cultura importanti, dar - asa cum rezulta din declaratiile facute publice - defectuos sau deloc informati in problemele conservarii, protejarii monumentelor istorice si ale gestionarii complexe a peisajului cultural intorc spatele realitatii, calificand drept intentii de salvare a patrimoniului cultural propunerile proiectului RMGC.
Daca suntem informati oficial, putem avea discutii in interiorul Uniunii si putem lua masuri. Dar noi nu am primit oficial nici o sesizare", a declarat Nastase.
Din cate am fost informati, fostul presedinte al PNL Zalau, Dorel Labo, o data ce a pierdut alegerile (eveniment despre care, cel putin deocamdata, nu vrem sa facem prea multe comentarii), a luat cu el toata investitia facuta.
Va promit ca veti fi informati si am venit sa iau masuri in zona", le-a spus Basescu oamenilor. Presedintele i-a mai informat pe localnici ca in perioada urmatoare ar putea fi luate doua masuri:
Cu toate acestea, in ultimul timp diferentele de pret s-au redus considerabil, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa va informati si sa nu cadeti in plasa asa-ziselor "super oferte".
Parintii -informati si ei dupa eveniment. - De ce v-ati insurat cu ea?, il intreb. - Se sacrificase pentru mine, vine primul raspuns.
Cele sase proiecte referitoare la apararea nationala, activitatea de informatii, organizarea SRI si SIE, gestionarea situatiilor de criza, precum si la statutul ofiterilor de informati au fost clasificate ca fiind secrete si trimise comisiilor parlamentare printr-o decizie a CSAT, dar liberalii, in frunte cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, au cerut cu insistenta desecretizarea acestora inainte de dezbatere si adoptare, situandu-se pe pozitii contrare cu Traian Basescu.
Ati fost in repetate randuri informati ca pe 28 sept. 2015 va fi punctul culminant al lunii septembrie, zi in care centura fotonica va avea influenta cea mai puternica asupra planetei voastre.
Este important sa intelegem ca marea majoritate a oficialilor americani nu sunt nici informati, nici interesati de OZN-uri. Iar daca sunt minti deschise, se tem atat de mult de ridicol incat au o capacitate limitata de a actiona.
"Au fost informati ca nu vor mai putea face nici un fel de interventii dupa ce proiectul de modernizare a centrului va fi finalizat.
Informati-va despre ce va face bine si, mai ales despre ce va face rau... Nu uitati, faceti ca mine: din cand in cand vorbiti cu Dumnezeu !
In timp ce exista o corelatie clara intre recunoasterea riscurilor si practicile de prevenire - intr-adevar cu cat suntem mai informati, cu atat ne protejam mai mult de efectele nocive ale soarelui - obiceiurile de protectie solara sunt inca nesatisfacatoare, dupa cum este dovedit de numarul de cazuri de melanom in crestere.
Altii nu fusesera informati de sumele stabilite de autoritatile judetene pentru reconstructia si reconsolidarea caselor afectate de inundatii, dar au incredere in decizia specialistilor.
Unii oameni mai informati sustin ca Elena Udrea ar fi primit si transferat, la randul ei, sume importante din diverse afaceri catre persoane sus-puse.
google-analytics.com