Cautare

310 de rezultate pentru "numae informati" (3.36 secunde)
„Reprezentantii firmelor trebuie informati care sunt obligatiile producatorilor si furnizorilor de servicii, dar trebuie sa aratam si care sunt drepturile consumatorilor“, a explicat Tereza Vladu-Suvaina, director în cadrul Camerei de Comert si Industrie „Oltenia“ si coordonatorul proiectului.
Consumatorii trebuie sa fie informati asupra costurilor furnizarii de electricitate Un aspect esential in ceea ce priveste aprovizionarea consumatorilor il reprezinta accesul la date obiective si transparente privind consumul, consumatorii trebuind sa aiba acces la aceste date privind consumul, preturile asociate si costurile serviciului, astfel incat sa poata invita concurentii sa le prezinte o oferta pe baza acestora.
Clientii primesc mai putin cu 40% Dupa aproape patru ani de cotizare, craiovenii au contribuit cu 5.270,99 lei de persoana, iar pe 3.06.2009, cand au dorit sa se retraga, au fost informati de reprezentanti ai ING Asigurari de Viata ca "valoarea de rascumparare a contractului dumneavoastra a fost de 3.194,19 lei".
Exista solutii performante dezvoltate in laboratoare medicale cu standarde inalte, insa este important sa fim informati, sa ne alegem specialistul si recomandarea care ni se potriveste. ... Toti cei prezenti au fost informati si cum sa se macheze in sezonul cald, fara a avea un ten incarcat:
Doar 15% dintre respondentii informati spun ca au aflat despre acest tip de cancer de la medic Persoanele varstnice sunt mai inclinate sa declare ca si-ar dori sa primeasca informatiile necesare prin intermediul televiziunii, in timp ce, la polul opus, tinerii privesc internetul ca principala sursa de informare cu privire la acest subiect.
Educata inseamna progres, inseamna noi generatii de copii informati care, peste ani, vor deveni adulti responsabili, atenti la nevoile comunitatii si implicati in gasirea de solutii.
Este esential pentru noi, ca si consumatori, sa avem servicii si produse de calitate dar este esential sa fim si educati, informati, ascultati.
Brian Wansink de la Universitatea Cornell din Ithaca, co-autor al studiului, sustine ca oamenii ar trebui sa fie mai bine informati in legatura cu kilogramele incapatanate acumulate de sarbatori.
Primarii, city managerii si alti reprezentanti ai Primariilor trebuie sa fie informati despre solutiile existente care ii vor duce in randul oraselor inteligente. ... La rindul lor, cetatenii trebuie informati, pentru a sti ce sa ceara edililor si cum sa participe si ei la acest efort.
Elevii sunt informati ca este interzis accesul in sali cu orice fel de lucrari (manuale, dictionare, notite, insemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor), precum si cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informatii sau de comunicare:
Pacientii trebuie informati cu privire la efectele adverse asociate cu utilizarea sistemica a corticosteroizilor si trebuie informati cu privire la strategiile de modificare a stilului de viata, care pot ajuta la reducerea riscului acestor evenimente si afectiuni.
Pentru ca romanii sa poata alege constient pentru un viitor mai bun, ar trebui sa fie informati. Sa fie corect informati, iar mass media romanesti duc o acuta lipsa de moralitate, multumindu-se sa-si faca un tel din a servi cat mai bine intereselor unui partid sau altul.
Tinand cont de definitia data pesimistilor - "optimistii bine informati” - ramane de vazut care dintre cele doua categorii a intuit corect interesele si prioritatile noilor nostri demnitari.
Liberalii au fost informati de catre delegatia PSD in lgatura cu amendamentele de adoptarea carora formatiunea conditioneaza votul pentru buget, dar nu s-a ajuns la o varianta comuna.
Cu alte cuvinte, nu mai putem aduce la cunostinta opiniei publice nici macar faptul ca un demnitar a fost condamnat prin decizie definitiva si irevocabila pentru faptele de coruptie savarsite in timpul mandatului sau sau ca altul a atribuit in mod direct nu stiu ce contract la o valoare mult superioara celei reale… Nu putem informa cititorul despre aceste aspecte nici macar in cazul in care suntem informati printr-un comunicat al Parchetului General sau al Instantei Supreme.
Cum comentati totusi faptul ca oficialii de la Comisia Europeana nu au fost informati de autoritatile romane in legatura cu intentia de recapitalizare a CEC?
Basescu a anuntat, la finele lunii iunie 2006, dupa o sedinta a CSAT, ca atasatii militari romani din toate ambasadele au fost informati despre retragerea Romaniei din Irak si despre nevoia de a comunica contactelor din statele unde sunt acreditati acesta posibilitate.
Nu au obligatii statutare, dar sunt inregistrati ca facand parte din marea organizatie a partidului, sunt tinuti aproape, sunt informati si, apoi, sunt cei mai eficienti in campanie.
• 10 oct 2007 - Adrian Cioroianu declara ca Romania nu este un pericol de inundare cu moldoveni a UE, precizand ca unii dintre "colegii europeni" nu sunt informati corect, din cauza autoritatilor de la Chisinau, in legatura cu numarul de cetatenii acordate.
“De multi ani, judetul Covasna este ocolit de investitorii straini si autohtoni din cauza ca prin intermediul presei sunt informati doar despre aceste tensiuni“, a spus Csaszar.
google-analytics.com