Cautare

11704 de rezultate pentru "nr" (1.71 secunde)
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Tinand cont insa de aprecierile conform carora prestatia lui Iliescu pe post de agent electoral nr.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Potrivit hotararii judecatoresti, imobilul de pe Strada Brailei nr. 9 din Targu Mures, unde isi desfasoara activitatea in prezent filiala judeteana a partidului, va intra in posesia mostenitorilor lui Tiberiu Hanko, stabiliti in Austria.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
"Ar mai trebui facute destule lucruri pentru a imbunatati calitatea campaniei in Romania, insa aceste semne sunt incurajatoare", a mai spus Sorescu. Abaterea cel mai des constatata de activistii APD, referitor la campania stradala, vizeaza nerespectarea unui articol din Legea nr.
In urma examinarilor, BEJ a decis ca afisul incalca Legea nr. 373/2004, care interzice afisele electorale ce combina culorile astfel incat sa evoce drapelul Romaniei, al altui stat sau al unei organizatii internationale.
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Am mai instalat geamuri termopane la Gradinita nr. 1 si vom continua cu instalarea acestor tipuri de geam la liceu, urmand ca in functie de sumele care ne mai raman sa continuam la gradinita nr.3.
O mare parte a sefilor de institutii care au participat ieri la videodonferinta au primit fluturase electorale cu sigla "PSD^PUR " si chipul premierului Adrian Nastase.
Alianta D.A. Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Potrivit comunicatului APD, aceasta solicita BEC sa emita o hotarare prin care sa fie retrase toate materialele electorale ale partidelor sau aliantelor electorale prezentate, care incalca fie Legea nr.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
"Uitati dumneavoastra aici! Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. Votati-l! Cu un om destept. Cu cine vine Alianta?
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
Candidatul Ion Iliescu l-a suspendat ieri pe presedintele cu acelasi nume si s-a preumblat prin trei intreprinderi bucurestene - GRIRO, Apaca si Electromagnetica - in scopuri pur electorale.
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
Unul dintre incidentele majore din Mangalia a fost cel inregistrat la sectia de votare nr. ... In continuare, dina cauza gravitatii acestei situatii, au fost chemati reprezentantii Biroului Electoral de Circumscriptie nr. ... Presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie nr.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
google-analytics.com