Cautare

1324 de rezultate pentru "nr telefon sighisoara" (2.86 secunde)
Si asta, in conditiile in care Fondul pentru Dezvoltare Turistica Sighisoara - societatea desemnata sa implementeze proiectul Dracula - are datorii de miliarde de lei, iar cedarea dreptului de proprietate exclusiva asupra marcii "Dracula Park " - "operatiune " care poarta semnatura fostului ministru al turismului, Dan Matei Agathon, contravine prevederilor legale.
Ieri, Profi a inaugurat la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
Handbalistii de la CS Universitatea Craiova au pierdut meciul disputat miercuri dupa-amiaza in deplasare, cu National Sighisoara, scor 22-39. ... Mai precis, probleme de lot, pentru ca in partida de la Sighisoara trei dintre jucatorii olteni au suferit accidentari.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Gili Schechter si Hannan Sabat, din Israel au comentat intr-un articol o fotografie facuta de Catalina Borta, reprezentand o fresca din Biserica Manastirii din Sighisoara, aflata nu departe de Turnul cu Ceas. Autorii au mai observat unele diferente intre pictura din Sighisoara si obiectele de pe medalii;
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
Sighisoara este unul dintre cele 60 de orase din intreaga lume (dintre care, 40 din SUA) pentru care Google tocmai a lansat harțile "3D". ... se acceseaza Google Maps, se cauta "Sighisoara" si, de acolo, totul se poate face cu mouse-ul...
Rodica Dirlea din Sighisoara participa in fiecare week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
- Nu suna si nu raspunde la telefon cat timp acesta se afla la incarcat. ... Un telefon Motorola Droid 2 a explodat la urechea unui american Un barbat din Texas sustine ca un telefon Motorola Droid 2 a explodat in timp ce vorbea la acesta.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Daca totusi e nevoie de telefon 1. ... Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple:
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Maxim (4 goluri), Muscalagiu (1), Luntraru (6), Pauna (7), Serban (6), Voicu (2), Nitu (5), Iacob (2), Craciun (6) si Caragui (4). Craiovenii vor pleca astazi spre Sighisoara, unde maine vor intalni, in devans, echipa National Sighisoara.
A 11-a editie a Festivalului Internațional de Blues de la Sighisoara se va desfasura in sala de spectacole Mihai Eminescu, pe parcursul a doua seri, in perioada 25 si 26 Martie 2016, cu doua concerte pe seara, a cate 80 de minute, prezentate de Berti Barbera.
Asteptam trenul spre Sighisoara, unde locuiam la o familie de sasi.
Obiectivul principal al contractului este pregatirea pentru finantarea din fonduri de coeziune a lucrarilor pe sectiunile Brasov - Sighisoara, Sighisoara - Coslariu si Coslariu - Simeria, informeaza Ministerul Transporturilor (MT), dar pe langa acestea mai era prevazuta realizarea unor studii de fezabilitate pentru liniile de cale ferata Craiova - Calafat si Predeal - Brasov.
Brasov - Fagaras (53.00 km), Fagaras - Sighisoara (52.00 km), Sighisoara - Targu Mures (56.00 km), Targu Mures - Campia Turzii (36.00 km), Cluj Vest - Mihaiesti (24.00 km) si Mihaiesti - Suplacu de Barcau (76.00 km).
google-analytics.com