Cautare

72 de rezultate pentru "nr deranjamente telecom" (3.01 secunde)
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
Oamenii acuza ca au fost tratati necorespunzator de dispecerii apelati la Serviciul de Deranjamente al CEZ.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... Piata Presei Libere nr. ... RO427320 - Telekom Romania Mobile Communications S.A Splaiul Independentei nr.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... In prezent, acţiunile Astral Telecom se află ... de 7,8 ori nivelului fluxului operaţional de lichidităţi al Astral Telecom, calculat fără
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Linia pentru deranjamente, 929, este ocupata tot timpul. ... Aceasta, deoarece mai tot timpul la numarul pentru deranjamente este ton de ocupat, iar atunci când suna nu raspunde nimeni. ... „În ceea ce priveste apelurile la 929, în ultima perioada avem foarte multe deranjamente, de aceea sunt liniile ocupate.
Societatea care se ocupa de mentenanta sistemelor de semnalizare urbana din municipiul Constanta, SC Marca Telecom SRL, a trimis prin fax celor de la CNSC o contestatie inregistrata sub numarul 18954/19.
GTS Telecom, liderul de calitate în furnizarea serviciilor de comunicaţii din Romania, anunţă ... Stabilitatea serviciilor de comunicaţii furnizate de GTS Telecom tuturor clienţilor în primul semestru al anului 2005 a atins valoarea de 99,91%.
Verizon Wireless, cea mai mare companie de telecom din SUA, va introduce transmisia de date video prin LTE pentru programe de divertisment si evenimente sportive incepand cu anul 2014. Telstra, cel mai mare operator telecom din Australia, va incepe testarea in beta a retelei sale in 2013.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Este posibil ca statul roman sa nu incaseze macar ceva cat de cat de pe urma gazduirii unor giganti telecom care fac aici profituri uriase si constante? ... Piata telecom este guvernata de 3 jucatori mari si lati!
In Bucuretti, numarul local format din tapte cifre va fi precedat de prefixul "021" sau "031".Totodata, se va modifica ti formatul actual al numerelor scurte, aparand o diferenta clara intre numerele pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) ti numerele prin care se furnizeaza servicii de interes general la nivel local in judete (Jandarmerie, taxi, "alo, domnule primar", diferite servicii de deranjamente utilitati etc.).
Cat priveste semafoarele existente pe raza municipiului Constanta, 35 la numar, acestea se afla in administrarea SC Marca Telecom Bucuresti.
Practic, la licitatia organizata la inceputul lunii noiembrie de Compania Nationala a Huilei Petrosani, pentru serviciile de intretinere IT si a altor echipamente informatice, s-au prezentat patru firme, respectiv Prima Telecom SRL Deva, Digital Electronic SRL Petrosani, General Comtrust INC Petrila si Gimar Microtech SRL Petrosani.
ANRC a alocat, de asemenea, noi resurse de numerotatie companiilor RCS & RDS si Dial Telecom. ... Compania Dial Telecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere nationale geografice care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.
Alumil si Blue Telecom, noile oportunitati O alta cauza a scaderii cotatiilor SIF-urilor este reprezentata de noile oportuinitati de investitii. Intre 8 si 18 decembrie companiile Alumil si Blue Telecom vor scoate la vanzare actiuni prin oferta publica, in vederea tranzactionarii la BVB din 2007.
Al doilea factor de influenta asupra veniturilor este legat de privatizarea Post Telecom, care nu a fost inca incheiata. "Nerealizarea pana la sfarsitul anului a procesului de privatizare va duce la constituirea unor provizioane asupra Post Telecom", a spus Toader.
Potrivit purtatorului de cuvant al DGFPJ Galati, George Marinescu, cea mai consistenta suma care a ajuns astfel la pusculita statutului a fost de 3 milioane de lei si a "provenit" din contul bancar al firmei CCE Blue Telecom.
google-analytics.com