Cautare

5649 de rezultate pentru "nr de telefon trusca dan cruset valuta" (3.25 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres: Astia de la Jurnalul-s cretini.
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
Imbatati de mirajul cresterii cursului de schimb al valutelor obisnuite, in luna iunie, doljenii au facut permutari in conturile de depozite bancare, schimband leul cu euro sau dolari.
BNR a cerut bancilor comerciale sa scumpeasca semnificativ creditele in valuta. Prin aceasta masura, Banca Nationala a Romaniei (BNR) doreste sa lupte contra inflatiei si sa incurajeze contractarea de imprumuturi in lei, dobinzile la acestea din urma, desi in scadere, fiind inca mult peste cele in valuta.
In 2005, consilierii locali nu au reusit sa fie cunoscuti de craioveni, alesii vazandu-se obligati sa tina audiente zidurilor goale. ... Dezinteresul craiovenilor fata de cei care hotarasc viitorul orasului s-a concretizat in absenteismul de la audientele pe care acestia ar trebui sa le tina.
Satmarenilor le-a inghetat valuta sub perna, in buzunare sau in conturile bancare.
In doar cateva zile, apetitul romanilor de a se imprumuta in valuta va fi temperat prin noi restrictii impuse de Banca Nationala a Romaniei. ... De altfel, Banca centrala a mai incercat in urma cu un an sa limiteze creditarea, dar fara prea mult succes.
Gandul lui Ion Cristoiu de vineri, 25 noiembrie 2016: ... Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare.
In acest moment nu putem avea o imagine exacta a evolutiei creditului in valuta in sistemul bancar romanesc deoarece a trecut o perioada scurta de timp de la noile masuri luate de Banca Nationala pentru diminuarea creditului in valuta, considera presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Casele de schimb au cele mai mici tarife, in timp ce bancile practica un curs mult diferit fata de cel oficial, adica la institutiile de credit valuta este mai scumpa Valuta cumparata prin intermediul bancilor este mai scumpa decat la casele de schimb valutar.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) s-a hotarat sa relaxeze putin chingile prin care se hotarase sa limiteze pofta de credite in valuta a romanilor.
Incheiem anul 2004 in conditiile unei aprecieri neasteptat de mari a leului. ... Practic, dupa o luna de apreciere ametitoare a leului, confuzia si dezordinea risca sa cuprinda economia luata prin surprindere de intarirea monedei nationale cu aproape 20% in termeni reali.
Consilierii municipali craioveni au refuzat ieri sa constate prin vot incetarea mandatului de consilier local in cazul ex-pesedistului Cristian Cretu. ... Alesii Baniei au refuzat ieri, prin vot negativ, sa constate incetarea de drept a mandatului de consilier al lui Cristian Cretu.
Dobanzile pentru creditele in lei se vor reduce ca urmare a politicii de sterilizare partiala a excesului de lichiditate. ... Creditele in valuta se vor scumpi tot mai mult, cu exceptia creditelor pe termen lung - ipotecare, imobiliare.
Banca Nationala a Romaniei are ca principal obiectiv stabilitatea preturilor si cea financiara si va adopta orice masuri in acest sens, chiar daca acestea implica restrictii de acordare a creditelor in valuta, a declarat agentiei Mediafax guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu.
Craiovenii care au riscat si s-au împrumutat în euro si dolari au numai de câstigat. Cuantificat, câstigul este si de 17% din rata si rezulta din diferenta de curs si nu numai.Euro si dolarul si-au mentinut, în ultima perioada, o tendinta de scadere fata de leu.
Craiovenii care au riscat si s-au împrumutat în euro si dolari au numai de câstigat. Cuantificat, câstigul este si de 17% din rata si rezulta din diferenta de curs si nu numai.Euro si dolarul si-au mentinut, în ultima perioada, o tendinta de scadere fata de leu.
Intr-o singura luna, doljenii au acumulat restante la creditele bancare in plus cu 16 milioane de lei fata de ianuarie, detinand suprematia intre judetele Olteniei.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a adoptat, la sfarsitul saptamanii trecute, noul Regulament privind acordarea creditelor de consum destinate persoanelor fizice.
google-analytics.com