Cautare

5793 de rezultate pentru "nr de telefon harsova constanta" (7.72 secunde)
Ionel Chirita, primarul orasului Harsova, a prezentat ieri decretul prezidential emis pe 7 decembrie prin care a fost decorat de catre presedintele Romaniei cu Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler.
Consiliul Local de Coordonare al PD Harsova, intrunit la sfarsitul acestei saptamani, si-a desemnat noua structura de conducere. Astfel, noul presedinte al PD Harsova, cel care va fi si candidatul democratilor pentru Primaria Harsova, este Tudor Nadrag.
Autoritatile locale din Harsova au lansat la sfarsitul acestei saptamani Strategia de Dezvoltare durabila a orasului.
Chelneri imbracati precum Fred Flinstone, tacamuri din os sau din lemn, si camere mobilate in stil neolitic, toate acestea ii vor astepta pe turisti peste vreo trei ani de zile la Harsova.
Presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta, in acelasi timp candidatul democrat-liberal la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, isi continua seria participarilor la intalnirile pe care candidatii PD-L la functiile de primari le au cu electoratul din toate localitatile din judetul Constanta.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag, a inceput sa aplice amenzi austriecilor care au cumparat fosta fabrica de paine de la societatea Dobrogea SA deoarece au inceput demolarea constructiei fara a detine autorizatia de demolare.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Avand drept obiectiv imbunatatirea calitatii vietii in randul cetatenilor, primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag (foto) a demarat, in premiera, proiectul privind iluminarea publica.
Sarbatoarea prilejuita de Zilele orasului Harsova l-a avut ca oaspete de onoare pe premierul Calin Popescu Tariceanu, care si-a petrecut sambata in compania primarului liberal Ionel Chirita si a liderilor PNL Constanta.
Asa cum anticipa cotidianul nostru, exista cativa alesi locali dispusi sa-si regandeasca optiunea politica, ori convinsi sa ia in calcul alte variante, unii de teama problemelor care le-ar putea fi create, altii - incantati de ideea ca ar putea face rost de fonduri.
Tensiunile politice din comuna Ciobanu au degenerat marti noaptea intr-un mod extrem de violent, fiind nevoie de interventia armata a politistilor pentru ca lucrurile sa nu se sfarseasca tragic.
Ionel Chirita, primarul liberal al orasului Harsova, s-a aratat ieri contrariat de refuzul nejusitificat al Consiliului Judetean de a acorda sumele de echilibru pe care le datoreaza, de patru luni, localitatii pe care o reprezinta, dar si locuitorilor din Castelu si Sacele.
Anuntul facut in urma cu o saptamana de cotidianul "Replica", referitor la "marea racolare a primarilor" incepe sa prinda contur. Primul primar "suspectat" ca ar avea ganduri de migrare catre un alt partid politic a fost Tudor Nadrag, edilul PDL al orasului Harsova.
Datorii de miliarde de lei si facturi neachitate catre firme apartinand unor liberali - asta a lasat in urma fostul primar PNL al orasului Harsova, Ionel Chirita, cel putin asa acuza actualul edil, democrat-liberalul (sau pesedistul?) Tudor Nadrag.
Campania electorala scoate din amorteala si scena politica din orasul Harsova. Brusc, viata harsovenilor a fost animata de disputa dintre candidatul PDL pentru primarie, Tudorel Nadrag, si actualul primar, Ionel Chirita.
Primarul orasului Harsova, Ionel Chirita, a reusit sa obtina aprobarea construirii a inca 64 de unitati locative pentru cetatenii care l-au ales. ... Este vorba despre 64 de unitati locative care vor fi construite pe strada Casariei.
google-analytics.com