Cautare

496 de rezultate pentru "nr client" (2.91 secunde)
Isteria creata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului (OUG) nr. ... Daca acel client aduce un coplatitor altfel discuta bancherul cu el, iar renegocierea ratelor poate fi in avantajul clientului.
Un craiovean plecat sa se angajeze colaborator la Raiffeisen sustine ca s-a trezit client fara voie al celor cu care a sustinut interviul.
Un craiovean plecat sa se angajeze colaborator la Raiffeisen sustine ca s-a trezit client fara voie al celor cu care a sustinut interviul.
Documentul distribuit angajatilor are 52 de pagini si descrie in detaliu modalitatile prin care orice angajat ar trebui sa faca o impresie buna fiecarui client sau client potential care intra in banca.
Cautam cu succes sa impingem activitatea de creditare catre client.
Nesimtirea si tupeul ordinar sunt "sarea si piperul" care te "pisca" enervant si fara cale de intoarcere, chiar din primele vizite in calitate de client la Metro Cash & Carry.
DAE de la 10,62, pana la 25,02% in cazul creditelor auto Un client care doreste un credit in lei, in valoare de 35.000 de lei, pe o perioada de cinci ani, pentru o masina noua, are de ales dintre 30 de oferte.
Brokerul de credite sau consultantul cum mai este el numit reprezinta un intermediar intre banca si client, care lucreaza intotdeauna in beneficiul clientului, desi este platit de banca, a aratat oficialul Kiwi Finance.
Se poate si ca respectivul client sa refuze sa plateasca si sa se adreseze instantei. E posibil sa câstige (exista un precedent cu un client din Buzau care a câstigat în fata bancii exact pe aceasta tema). ... Exista trei acte normative care fac referire la relatia client-banca: OUG nr.
Se poate si ca respectivul client sa refuze sa plateasca si sa se adreseze instantei. E posibil sa câstige (exista un precedent cu un client din Buzau care a câstigat în fata bancii exact pe aceasta tema). ... Exista trei acte normative care fac referire la relatia client-banca: OUG nr.
  Bancile ascund comisioane? Din analiza noastra la fata locului, ca si cum am fi fost un potential client bancar, a reiesit ca bancile pot sa le ascunda clientilor comisioane.
De obicei, informarile catre client sunt complete si probabil ca informarea de care ati amintit a fost precedata de alta scrisoare".
Solutia bancii depinde de criza financiara individuala Fiecare client care nu-si mai permite plata ratelor este tratat separat de unitatea bancara care l-a imprumutat.
Anul acesta, banca nu a cerut insolventa nici unui client corporate, afirma managerii institutiei de credit. ... BCR arata ca politica sa fata de client este "pacifista" ... Orice client executat este un client pierdut.
Daca întârzii numai cu o secunda aplicarea unui ordin pentru client, te poti trezi în secunda urmatoare ca pretul a variat si clientul nu mai accepta sa vânda sau vinde în pierdere.
TBI considera contractul de credit litera de lege GdS a intrebat la compania creditoare de ce executa silit un client care a fost deja supus unei forme de executare silita (poprirea pe salariu).
Am reusit asta pentru ca, pe langa statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apeleaza la serviciile si solutiile noastre devine partener. ... vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecarei industrii si fiecarui client in parte.
este afisat cu un ajutorul unui program de navigare in web numit browser, care descarca paginile web de pe un server web si le afiseaza pe un terminal client la utilizator.
in afaceri?Stefan:Faptul ca RPG exista pe piata serviciilor de securitate de 18 ani si nu oricum , ci mereu in topul jucatorilor importanti , nu este nici o intamplare si nici o coincidenta , iar cheia acestui succes este seriozitatea , respectarea valorilor impuse de firma inca de la infiintare imbinate cu o mare dorinta si putere de adaptare la evolutiile sociale , tehnologice sau de orice alta natura.Flavian:Pentru mine , succesul RPG rezida in faptul ca intotdeauna tratam fiecare client in parte ca si cum ar fi primul , nevoile sale fiind astfel intotdeauna rezolvate cu entuziasm , interes si in special promptitudine.In aceeasi masura , consider ca un alt argument poate fi stabilitatea.In acest domeniu , fluctuatia personalului este undeva la 40-50 % , ceea ce este enorm comparativ cu alte activitati , si este lesne de inteles de ce.Cu toate acestea , in cadrul acestei societati , exista angajati ( si nu ma refer la personal tesa sau cei din mangement ) care au pana la 16 ani vechime.Atat atunci cand cineva se angajeaza in aceasta firma , cat si atunci cand un client intra in portofoliul nostru , le uram ,,Bine ati venit in familia RPG” caci relatiile din cadrul RPG sunt asemeni celor familiale :
Private Bankingul se traduce si prin faptul ca unui client i se ofera solutii financiare complete si personalizate, alaturi de o mare varietate de solutii investitionale, precum si de informatii privind performanta diverselor instrumente financiare.
google-analytics.com