Cautare

4706 de rezultate pentru "nr telefon informatii numere" (2.67 secunde)
a incetat colectarea de informatii despre OZN-uri. ... E adevarat, in 2016, Agentia Centrala de Informatii (CIA) facuse publice o multime de documente, clasificate anterior, inclusiv multe care vorbeau despre incidente neobisnuite, tip OZN, ca si de atitudinea oficialitatilor fata de acest fenomen.
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. ... E adevarat - s-au desecretizat mai ales informatii vechi si devenite intre timp binecunoscute. Tot asa, exista si multe informatii care nu vor fi facute publice intr-un viitor previzibil.
Probleme de comunicare Desi observatiile sunt reale - spunea el - si toti oamenii cu care a interactionat in comunitatea de informatii si in Pentagon erau de acord ca datele exista, totusi subiectul nu se incadreaza fara probleme in profilurile cunoscute ale programelor guvernamentale.
Avem nevoie de mai multe informatii, dar media de astazi este afectata de fenomenul stirilor false, complicand abilitatea noastra de a primi noi informatii.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
Totodata, in documentul depus de CNSAS in instanta se arata ca Igor Parvu ar fi dat informatii Securitatii despre situatia navigatorilor romani in porturile straine si despre doi fosti colegi ai sai de la insitut, promotia 1982, care au ramas ilegal in stainatate.
Solicitare numerica Pe 21 iulie, Gazeta de Sud a solicitat IPJ Dolj, in baza Legii nr.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
FARCAS (Continuare) Cele de mai sus sunt informatii provenind din surse cat de cat demne de incredere. ... Sa ne intreabam ce se intampla, in afara domeniului ufologiei, atunci cand oamenii dezvaluie informatii clasificate extrem de sensibile.
Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Numai ca, din pacate, legatura dintre cele doua probleme este necunoasterea, lipsa de informatii sau, chiar mai rau, lipsa chefului de a cauta informatii si a le pune la dispozitia celor care au nevoie de ele.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
Farcas) - continuare - Agentia de Informatii a Armatei Intr-un interviu, Ingo Swann istorisea un incident, petrecut in 1975 sau 1976. ... Totusi, peste trei zile Puthoff a primit un telefon de la general, in care acesta a spus:
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
In cazul in care agentia de turism se afla in imposibilitatea de a efectua repatrierea turistului, dar numai ca urmare a falimentului sau insolvabilitatii, turistul trebuie sa anunte imediat societatea de asigurare prin telefon, fax sau e-mail.
Toate aceste neajunsuri recomandau oprirea programului in cadrul comunitatii de informatii ale armatei, ceea ce s-a si realizat in 1995. ... Exista si o revista consacrata vizualizarii la distanta (editata de Daz Smith), numita EIGHT MARTINIS, din care au aparut deja 12 numere, disponibile si pe site-ul revistei.
Legea nr. ... Sursele din piata sustin ca, inainte de aparitia Legii nr. ... Telefonul la care vorbesti cu mortii Informatii despre Fondul Proprietatea pot fi gasite la adresa de internet www.fondulproprietatea.ro.
Obiectivul acestor conferinte este de a oferi informatii cu privire la cadrul general, necesitatile de infrastructura si facilitati, precum si la oportunitatile de afaceri in domeniile constructii si prestari servicii in vederea dislocarii unor elemente ale sistemului de aparare antiracheta al SUA la Deveselu (judetul Olt) in perimetrul bazei militare existente apartinand Ministerului Apararii Nationale (MApN) al Romaniei.
google-analytics.com