Cautare

4249 de rezultate pentru "nr telefon director telekom" (4.08 secunde)
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Samsung a dezvaluit ultimul sau model de telefon touch-screen destinat pietei "de lux" deschise de Apple I-Phone. Touch Ultra este un telefon de tip "slide" cu un display OLED de 2,8 inch, avand rezolutia de 240x400 pixeli.
Google, compania din Mountain View, California, a lansat primul telefon mobil Android in septembrie 2008, respectiv modelul G1 vandut de T-Mobile USA. ... "Daca cineva imi este prieten, il sun pe telefon", a afirmat McGrady.
iPhone 4 a fost numit cel mai bun telefon mobil in cadrul Mobile World Congress din Barcelona. ... In cursa numirii pentru cel mai bun telefon, iPhone 4 a concurat cu HTC Desire, LG Optimus 7, BlackBerry Torch 9800 si Samsung Galaxy S.
acestia au mainile libere pentru a putea scrie la computer si cand vorbesc la telefon, convorbirile telefonice sunt efectuate la o calitate a sunetului superioara, si cel mai important, nu mai este nevoie de adoptarea de pozitii incomode pentru a vorbi la telefon.
A fost lansat cel mai sigur telefon din lume Compania IntSec a declarat ca Tripleton Enigma E2 este cel mai sigur telefon din lume, deoarece ofera posibilitatea criptarii convorbirilor, astfel ca acestea nu vor putea fi interceptate.
Cum sa iti vezi pozele si filmele din telefon pe televizor Ce ne-a mai placut la noua interfata Xbox este ca, daca aveti un telefon inteligent - in cazul nostru Samsung Galaxy S III, consola ofera posibilitatea de a rula muzica, filme si fotografii wireless de pe telefon, fara sa mai fie nevoie sa cumparati cablul HDMI de la Samsung.
Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm.
Dovada ca, potrivit GfK Omnibus, 82% dintre romanii care detin un telefon mobil declara ca au cumparat acest gadget nou.
Nu e bine sa vorbesti mult la telefon.
Cubot Max, un telefon bun la pret de 120 de dolari (by Gabriel) Cubot Max este un telefon din China cu specificatii foarte bune.
Ridica telefonul si apasa ferm cu destul in tastele telefonului (felicitari colectivului de proiectanti si fabricanti ai acelui telefon, pentru opera lor durabila!). Zbiara in telefon: ... Probabil e intrebat ceva in telefon asa ca silabiseste cu greutate numele meu, asa cum apare in cartea de indentitate.
Ea avea viata ei de artista, tot timpul plecata in turnee, nu ne vedeam luni de zile, vorbeam la telefon chiar si o data la cateva saptamani.
Dar la o luna-doua dupa ce m-am dotat cu primul meu telefon mobil, imi devenise aproape imposibil sa ma mai controlez. ... Cu ajutorul lui, am fotografiat aura unui telefon mobil, inainte si dupa introducerea dispozitivului meu in carcasa.
Aplicatie pe telefon pentru masurarea tensiunii arteriale (Autoare: ... Aplicatia Tensiunea Mea poate fi descarcata de orice posesor de telefon mobil cu sistem de operare tip iOS si android.
Draci, ce sa vad eu in telefon, fara ochelarii de vedere, pe care bineinteles ca nu-i aveam pe ochi si nici nu se facea sa-i scot din cluci, ca sa se prinda admiratorii ca sunt o babeta chioamba ?!
Dupa agresivitatea, tonul si frecventa intrebarilor, (primite prin telefon), eram convins ca asistam la un interogatoriu incrucisat. ... Se vedea din frecventa si modul haotic fara o structurare pe teme a intrebarilor, ca gurnalistii aia primeau pe telefon intrebarile.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Acum mai multi oameni sustin ca au primit mesaje vocale de la Dacian Ciolos in scop electoral, in conditiile in care nu au acordat permisiunea de a le fi folosite numerele de telefon.
A dat telefon, a intrat in emisie, a vorbit aproape singur o ora, de la 22.30 la 23.30. ... La telefon nu e bun.
google-analytics.com