Cautare

2011 de rezultate pentru "nr telefon deranjamente telekom tg mures" (3.66 secunde)
Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
T-Mobile, companie ce face parte din cadrul Deutche Telekom si care este pe locul patru pe piata de profil din Statele Unite, a declarat ca telefonul myTouch 3G este o versiune mai subtire si avansata a dispozitivului G1, care a fost fabricat si de HTC Corp din Taiwan pe baza tehnologiei Android.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
In scrisoare se arata ca stalpii RomTelecom nu au fost proiectati pentru a suporta retele suplimentare, iar riscul aparitiei unor deranjamente in reteaua RomTelecom si a unor conectari frauduloase ca urmare a amplasarii altor retele de cablu s-a dovedit a fi foarte ridicat.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
In timpul discutiilor purtate, s-a comunicat reprezentantilor Astral faptul ca, in contractul incheiat de SC Astral Telecom cu consumatorii, nu se respecta in totalitate prevederile legale din domeniul protectiei consumatorilor, motiv pentru care s-a solicitat agentului economic ca, in termen de maximum 30 de zile, sa procedeze la imbunatatirea clauzelor contractuale in sensul respectarii prevederilor legale aplicabile - Legea nr.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la finalul sedintei Biroului Permanent Central al PNL ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, se va retrage din functia de presedinte al Organizatiei PNL Mures imediat ce problemele existente la nivelul filialei liberale se vor rezolva.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Bucuresti.
Dinu Socotar, presedintele PD Mures, va sustine motiunea populara ce va fi prezentata la Conventia Nationala a PD de Emil Boc.
De curand, la Targu Mures functioneaza cinci magazine PROFI, odata cu inaugurarea unei noi unitati. ... Romulus Guga nr. 1, acest al 11-lea PROFI din judetul Mures functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 520 mp si o sala de vanzari de 350 mp.
In judetul Mures, relatiile dintre PNL si PD raman suspendate pana cand CNC al Aliantei D.A. va lua o decizie in privinta solicitarii PNL Mures de a fi dispuse masuri fata de filiala PD.
Kincses Elod, fostul presedinte al UDMR Mures, i-a recomandat ieri lui Markó Béla sa faca publice si rapoartele pe care le-a facut inainte de 1989 despre intalnirile cu scriitorii maghiari.
Grupul PRM a facut aceasta solicitare celor doua comisii, avand in vedere declaratiile publice facute de senatorul Markó Béla la Miercurea Ciuc, Targu Mures, Sfantu Gheorghe si Lutita, prin care acesta cere "organizarea si participarea etnicilor maghiari la actiuni vizand obtinerea autonomiei teritoriale a ¥inutului Secuiesc", se mai arata in cele doua scrisori.
Deputatul PRM Mures Adrian Moisoiu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca va considera corect referendumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc initiat de Consiliul National Secuiesc doar cand vor fi chestionati asupra subiectului si romanii din zona.
Fostul presedinte al PNTCD Mures Eugen Crisan, care a fost suspendat si apoi exclus din partid, a trecut la PLD. ... Crisan a indeplinit, in timpul Conventiei Democrate, functia de viceprimar la Targu Mures si a candidat in 2004 pentru fotoliul de primar al municipiului din partea aceleiasi formatiuni.
Liderul PCM a spus ca negocierile de la Targu Mures au dovedit ca UDMR nu este dispusa sa accepte propunerea PCM in privinta unei coalitii electorale intre cele doua formatiuni, iar ca urmare PCM face un compromis si accepta, in principiu, oferta UDMR legata de formarea unei coalitii interne in vederea colaborarii in perspectiva alegerilor parlamentare.
Cantaretul Victor Socaciu, unul din candidatii inscrisi luni de PSD Mures, la Biroul Electoral Judetean, s-a declarat, la iesirea de la BEJ, nerabdator sa inceapa campanie electorala si a spus ca "le va canta in struna alegatorilor", dar fara chitara.
google-analytics.com